Αθλητικά

Επέστρεψε στον Πανιώνιο ο Κοντοές!

Ο Γιάννης Κοντοές επιστρέφει στον Πανιώνιο για να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που τη βρίσκει στη Γ' Εθνική κατηγορία. Ο 34χρονος πια ακραίος μπακ θα φορέσει ξανά τα κυανέρυθρα μετά από εννέα χρόνια (αγωνίστηκε στον Πανιώνιο από το 2007 ως το 2011), καθώς συμφώνησε και ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα περίοδο. Ο έμπειρος παίκτης μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση δηλωσε:

"Σε αυτή τη δύσκολη ιστορικά για τον σύλλογο στιγμή, θεώρησα χρέος μου να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου την ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής! Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μας χρειάζεται όλους στο πλευρό του, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν εκεί όπου πραγματικά ανήκει. Πλέον θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί αφήνοντας στην άκρη ότι μπορεί να μας στενοχώρησε στο παρελθόν και ενωμένοι να διατηρήσουμε τη σπίθα και να ξαναδώσουμε χαρά και περηφάνια στο κόσμο μας, που θα είναι σίγουρα δίπλα μας αγκαλιάζοντας αυτή τη πρωτόγνωρη, δύσκολη αλλά και υγιή προσπάθεια που γίνεται από όλους!!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια