Αθλητικά

Εκλογές στις 9 Δεκεμβρίου για τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο

Στις 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Eρασιτέχνη Πανιώνιο και για την ανάδειξη προέδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionia-idea.gr,  στις 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές που θα αναδείξουν, σύμφωνα με το νέο καταστατικό του ερασιτέχνη όπου εγκρίθηκε αυτές τις ημέρες, ένα 8 μελές διοικητικό συμβούλιο όπου μαζί με τον πρόεδρο θα είναι 9 τα μέλη του.

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει το πρωϊ της 9ης Δεκεμβρίου μέσα σε αίθουσα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης από τις 10:00 το πρωϊ και θα κλείσουν οι κάλπες το απόγευμα στις 17:00.

Στις υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ του ερασιτέχνη δεν θα δηλώσουν από το παλιό ΔΣ ο, Δημήτρης Μιχαηλίδης όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν του έχει γίνει καμία κρούση για το νέο ΔΣ. Επίσης δεν θα δηλώσουν υποψηφιότητα και ο Κώστας Μπελίτσης καθώς και ο Παναγιώτης Τιγκηράκης. Οι Πάνθηρες θα έχουν συμμετοχή σε αυτό με υποψηφιότητες που θα δηλώσουν.

Να σημειώσουμε ότι κανένα ενεργό μέλος του νέου ΔΣ που θα κατέχει θέση μέσα στο συμβούλιο δηλαδή Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα, Ταμεία, και Γενικού Αρχηγού δεν θα μπορεί να έχει και την θέση του εφόρου σε τμήμα του ερασιτέχνη.

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια