Πολιτιστικά

Εκδήλωση 'Χοροέκφρασης' Χοροί και Τραγούδια Από Όλη την Ελλάδα στην Αργυρούπολη

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αργυρούπολης «Χοροέκφραση» διοργάνωσε στο Παλιό Τρενάκι στην Αργυρούπουλη, στη Διγενή Ακρίτα και Κιάφας, εκδήλωση με χορούς και τραγούδια από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την παρουσίαση του τμήματος Μουσικοκινητικής και τα πολύ νεαρά μέλη του συλλόγου σε ένα εξαιρετικά χαριτωμένο και διασκεδαστικό πρόγραμμα και συνεχίστηκε με χορευτικές ομάδες όλων των ηλικιών που χόρεψαν χορούς από τις Σποράδες, τη Σάμο, την Καρδίτσα, την Κέρκυρα, τη Δυτική Θράκη, τη Χίο την Έδεσσα και τη Δράμα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ενώ στο  τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε γλέντι και κληρώθηκαν πλούσια δώρα.

Η Κορίνα Θεοδώρου, Αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και Γ.Γραμματέας του συλλόγου, δήλωσε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr πως «όποιος ξέρει την ιστορία, τη γλώσσα και τον πολιτισμό μας, τότε αυτός είναι Έλληνας». Τόνισε πως ο σύλλογος κάνει ότι μπορεί για να προωθήσει τον ελληνικό πολιτισμό και πως ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμά. Τέλος, αναφέρθηκε στο θεατρικό εργαστήρι, το καινούργιο αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθεί ο σύλλογος από το Σεπτέμβριο και προσκάλεσε να συμμετέχουν, όσους θέλουν να ασχοληθούν.

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια