Αθλητικά

"Έφοδος" των Πανθήρων στα γραφεία του Δήμου για το θέμα του Αρτάκης!

Αντιπροσωπεία των Πανθήρων πήγε σήμερα (10/6) στα γραφεία του Δήμου Νέας Σμύρνης, ζητώντας απαντήσεις όσον αφορά το θέμα του νέου κλειστού γηπέδου που πρόκειται να δημιουργηθεί στη θέση του παλιού Αρτάκης, όμως ακόμη κανείς δε γνωρίζει το πότε αφού καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί μετά την κατεδάφιση της ιστορικής έδρας του Πανιωνίου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στη σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Σήμερα το μεσημέρι, μια αντιπροσωπεία του Panthers Club έκανε "έφοδο" στα γραφεία του δήμου Νέας Σμύρνης για να ενημερωθεί σχετικά με το θέμα του νέου κλειστού.

Εκεί, βρέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων και με αυστηρό τόνο ζήτησαν συγκεκριμένες απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Σε πρώτη φάση, θεωρήσαμε ικανοποιητικό τον τρόπο αντιμετώπισης της αντιπροσωπείας μας και βγήκαν μερικά χρήσιμα συμπεράσματα.

Φυσικά, δεν κλείνουμε εδώ τον γύρο των επισκέψεων και ενώ αυτές δεν θα περιοριστούν στα όρια του δήμου της περιοχής.

Έχουμε τα μάτια ορθάνοιχτα και τα αυτιά τεντωμένα".

Λίγες ημέρες πριν, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου κρέμασαν πανό έξω από το χώρο όπου βρισκόταν το παλιό γήπεδο, το οποίο αναγράφει: "130 χρόνια απαιτούν σεβασμό. Γήπεδο τώρα". 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια