Αθλητικά

Το ευχαριστώ της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πανιωνίου στο Νίκο Κοψιά

Ο Νίκος Κοψιάς αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια και τώρα που επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει από το πίστο του Διευθυντή Ακαδημιών, ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση για να πει το δικό του "ευχαριστώ" σε εκείνον για την προσφορά του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Είναι δύσκολο για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να συντάξει μια τυπική ευχαριστήρια επιστολή για την αποχώρηση του Διευθυντή Ακαδημιών ΝΙΚΟΥ ΚΟΨΙΑ.

Ο κύριος Κοψιάς , από τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών , οδήγησε την Ακαδημία μας πάλι ψηλά , και με τις ιδέες του και την ταυτότητά του υλοποίησε σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα 3 ετών για την αναδημιουργία της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Ο Νίκος είναι αυτό που λέμε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ήταν εκεί σε δύσκολες καταστάσεις, πιστός στρατιώτης του συλλόγου και φυσικά βοήθησε στα μέγιστα στην συγκρότηση της Αντρικής ομάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ τις πολύ δύσκολες περιόδους 2019-2022, όταν δηλαδή είμασταν λίγοι.....

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανιωνίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για την αφοσίωση και την προσφορά του στο σύλλογο. Δυστυχώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του δίνουν τον χρόνο που θέλει για να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με την Ακαδημία Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Δεν τον "αποχαιρετούμε", διότι οι άρρηκτοι δεσμοί που υπάρχουν μεταξύ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του Νίκου Κοψιά, μας κάνουν βέβαιους ότι θα είναι δίπλα μας όταν τον χρειαστούμε".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια