Εκλογικά

Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία!

                                                                Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία!

γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης                                                     

          Πέρασαν 46 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η χώρα μας πορεύεται σε συνθήκες πλέριας δημοκρατίας, αλλά, εν έτει 2019, συζητούμε ακόμη αν αποτελούν ποινικό αδίκημα οι καταλήψεις δημοσίων ιδρυμάτων, οι μολότοφ, τα Καλάσνικοφ και άλλα!

          Η "Γενιά του Πολυτεχνείου" όπως έχουμε συνηθίσει να την αποκαλούμε, εξαργύρωσε τους αγώνες της κατά της στρατιωτικής δικτατορίας με τη διαμόρφωση ενός μοντέλου που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούσε στην πολυεπίπεδη χρεοκοπία της χώρας μέσα από την εγκαθίδρυση του άρρωστου αριστερού αφηγήματος. Ιδίως αυτό που άρχισε να διαμορφώνεται από το 1981 και μετά με την έλευση του ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τη διαμόρφωση των συνθηκών για τη μετάβαση σε ένα μοντέλο όπου ο λαός θα ήταν στην... εξουσία και οι επιτήδειοι που πουλούσαν "αριστεριλίκι" θα έκαναν ό,τι ήθελαν. Η νέα δημοκρατική πλατφόρμα που παγιώθηκε μεταπολιτευτικά είχε ένα  συγκεκριμένο μοτίβο. Εισήλθαμε στην εποχή της παρασιτοκρατίας δια της γιγαντώσεως του κρατικίστικου καρκινώματος, το οποίο συνοδεύτηκε από την ψευτομαγκιά, την ανομία και την ασυδοσία. Οι... αγωνιστές της δημοκρατίας που κατέλαβαν κρατικές θέσεις, προήγαγαν τον κρατισμό και τον παρασιτισμό και αναρωτιόμαστε πώς αισθάνονται πραγματικά για τα καμώματα τους. Δεν ξέρουμε εάν έχουν καταλάβει έστω και λίγο γιατί χρεοκοπήσαμε μέσα σε μια... ηδονική ατμόσφαιρα υπερ-δανεισμού, υπερ-κρατισμού, διαφθοράς, ρουσφετοκρατίας και ασυδοσίας. Η μεταπολιτευτική Ελλάδα της αριστεροκρατίας γαλούχησε τουλάχιστον άλλες δύο γενιές με αρρωστημένα και ξεπερασμένα στερεότυπα και πεποιθήσεις. Είναι οι άνθρωποι που για να εδραιωθούν στην εξουσία δεν δίστασαν να δανειστούν υπέρμετρα και να εκθέσουν τη χώρα στον κίνδυνο της χρεοκοπίας και εν τέλει της εθνικής υποτέλειας. Το... θεατρικό μονάπρακτο του ελληνικού δράματος ολοκληρώνεται από συμπεριφορές τσαμπουκά, τραμπουκισμούς, καταλήψεις και... άφθονη ατιμωρησία.

          Την Κυριακή θα έχουμε την καθιερωμένη πορεία για το Πολυτεχνείο με φόντο τους τρομοκράτες που συνελήφθησαν με βαρύ οπλισμό (τον ήθελαν φαίνεται για... αυτοάμυνα), αλλά και τους κακοποιούς που χρησιμοποιούν πανεπιστημιακό χώρο, δηλαδή δημόσια περιουσία, για να φτιάξουν φονικά όπλα, ώστε να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά. Η ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο. Η προηγούμενη κυβέρνηση "έκλεινε το μάτι" σε τέτοιες καταστάσεις, καθώς διαχρονικά αποτελούσαν βασικό πυλώνα του κίβδηλου αριστερού αφηγήματος. Τα παραμύθια τελείωσαν και στο εξής οι μολότοφ, οι καταλήψεις, οι ληστείες, οι δολοφονίες, το εμπόριο ναρκωτικών, η παιδεραστία και πολλά ακόμη, θα διώκονται με ποινές που θα προσεγγίζουν (αν δεν ταυτίζονται) με το κοινό περί δικαίου αίσθημα των φιλήσυχων και νομοταγών πολιτών αυτής της χώρας.

          Τα εγκληματικά στοιχεία που... δραστηριοποιούνται στη χώρα μας πρέπει να ξέρουν ότι στο εξής δεν θα μπορούν να τύχουν υπεράσπισης από τους πολιτικούς τους προστάτες. Οι νόμοι γίνονται πιο συμβατοί με την πραγματικότητα και την ένταση των εγκλημάτων που διαπράττονται. Η... εμβληματική μολότοφ αποτελεί πλέον δολοφονικό όργανο. Εντάξει δεν είναι και... S400, αλλά μπορεί να σκοτώσει μέσα σε δευτερόλεπτα κρατικούς λειτουργούς και πολίτες. Η αμείλικτη τιμωρία αυτού που καταστρέφει δημόσια και ιδιωτική περιουσία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για τη μετάβαση της χώρας σε καθεστώς κανονικότητας. Το ίδιο ισχύει και για τους εμπόρους ναρκωτικών, τους δολοφόνους, όσους ληστεύουν και κλέβουν, όσους οδηγούν επικίνδυνα, όσους προκαλούν φθορές, όσους δεν σέβονται την εύρυθμη λειτουργία της πολιτείας μας.

          Ο νέος ποινικός κώδικας αποτελεί μια νέα αφετηρία για τη χώρα, καθώς καλείται να αλλάξει το μοτίβο στο οποίο κινούμασταν επί 45 χρόνια. Έτσι όπως εξελίχθηκε το "Εδώ Πολυτεχνείο, Εδώ Πολυτεχνείο", με την κυριαρχία παλαβών κομμουνιστικών αντιλήψεων και απόψεων, μάλλον θα ήταν καλύτερα να το μετατρέψουμε στο "Εδώ ασυδοσία, εδώ ασυδοσία"! Λυπούμαστε πραγματικά που σιγά σιγά θα αρχίσει να χαλάει το... πάρτι της ασυδοσίας τους στα πανεπιστήμια, στους δρόμους, στα δημόσια κτήρια κ.ά., με βάση τους νόμους που θεσπίστηκαν στο πλαίσιο της κοινής λογικής. Δεν εκτίμησαν όλοι αυτοί τι σημαίνει δημοκρατία και τι αποτελέσματα παράγει, αλλά θέλησαν να επιβάλλουν τη δική τους κομμουνιστική... δημοκρατία.

          Οι δημοκρατικοί πολίτες αυτής της χώρας δεν είναι διατεθειμένοι να συμβιβαστούν με τη "δημοκρατία" μιας ελεεινής μειοψηφίας που βάζει βλάπτει, ζημιώνει και καταστρέφει. Τους συστήνουμε να αλλάξουν μυαλά, γιατί τους περιμένουν δύσκολες μέρες. Δεν περιμένουμε βέβαια να γίνουν θαύματα μονομιάς, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι το "εδώ ασυδοσία" θα πάψει πλέον να υφίσταται μέσα και από το νομικό οπλοστάσιο που διαθέτει πλέον η Πολιτεία. Είναι καθήκον της Πολιτείας να βάλει στη θέση τους όλους αυτούς τους κοινούς κακοποιούς και εγκληματίες που αποτελούν φύρα στην προσπάθεια αναγέννησης της χώρας. Πρέπει κάποιος να τους πει ότι μάλλον... παρεξήγησαν τα συνθήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Το πάρτι τελειώνει. Κυριολεκτικά και μεταφορικά...

 

 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

e-mail: loukas1972@gmail.com

Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis

Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

LinkedIn: LOUKAS GEORGIADIS

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια