Αθλητικά

Απόλαυσαν τις επιδείξεις της Ενόργανης του Πανιωνίου οι Νεοσμυρνιώτες

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Αρτάκης ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος και τα τμήματα Ενόργανης Γυμναστικής διοργάνωσαν εκδήλωση για τη λήξη της αθλητικής περιόδου 2016 – 2016.

Για άλλη μια χρονιά η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr κάλυψε την εκδήλωση σε ένα κυανέρυθρα γεμάτο γυμναστήριο όπου γονείς και φίλοι παρακολούθησαν τις επιδείξεις.

Στο www.nstv.gr μίλησε ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, ο οποίος δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από τις προσπάθειες παιδιών, προπονητών και παραγόντων, προσθέτοντας πως ένα από τα κατορθώματα είναι η συμμετοχή δύο αθλητριών στην Εθνική Ομάδα. Με την ευκαιρία της γιορτής, ευχαρίστησε την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου για την επερχόμενη υλοποίηση του Νέου Κλειστού Πολυδύναμου Γυμναστηρίου, μία υπόσχεση πολλών χρόνων, η οποία πλέον έχει προγραμματιστεί.

Ο Βίκυ Αλιμπράντη, προπονήτρια του αγωνιστικού τμήματος ενόργανης του Πανιωνίου, μίλησε για τις διακρίσεις όλων των κατηγοριών του τμήματος, τονίζοντας ιδιαίτερα τη συμμετοχή της Εβελίνας Μάγια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βέρνης.

Τέλος, είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τη μικρή Κωνσταντίνα Θεωδοροπούλου, αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας, η οποία μίλησε για την αγάπη της για το άθλημα.

 

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια