Δημοτικά

Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης-Νέα Πρόεδρος η έμπειρη Κλαίρη Δεληγιάννη

Πραγματοποιήθηκαν χθες, δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, δημαιρεσίες για την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε η εμπειρότατη δημοτική σύμβουλος Κλαίρη Δεληγιάννη*,από την Παράταξη του Δημάρχου, Αντιπρόεδρος ο Άγγελος Σουρβίνος από την Αξιωματική Αντιπολίτευση και Γραμματέας η Άννα Κωνσταντινίδου από τη Δημοτική Κίνηση Στροφή Νέας Σμύρνης.

Με έντονο δημοσιογρφικό ενδιαφέρον αναμένουμε τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια και τα διαδικαστικά χαρακτηριστικά που θα δώσει η νέα Πρόεδρος

Δείτε την πρώτη της τοποθέτηση αμέσως μετά την εκλογή της, όπως αυτή μεταδοθηκε ζωντανά κατά τη διάρκεια ολόκληρης της συνεδρίασης από το Δήμο Νέας Σμύρνης, στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό της νέας Προέδρου

Η νέα Πρόεδρος γεννήθηκε το 1962 από πατέρα Ηπειρώτη και μητέρα Σμυρνιά. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Αθηνών και των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Εκλέγεται από το 2006 ανελλιπώς Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και στην συνέχεια Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (2006-2010), Αντιδήμαρχος και στην συνέχεια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Παιδείας (2010-2014), Αντιδήμαρχος και στην συνέχεια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής (2014-2017), Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων (Γενάρης 2018 – έως σήμερα).

Σήμερα είναι Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικού Έργου, Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας με αρμοδιότητες παρακολούθησης του Δημοτικού Έργου και τον απολογισμό αυτού, των Διοικητικών Υπηρεσιών, της Δημοτικής Χορωδίας, της Δημοτικής Παιδικής Θεατρικής Ομάδας. Είναι επίσης υπεύθυνη για τις εκδηλώσεις που είναι αποτέλεσμα πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής και των δημοτικών υπηρεσιών καθώς και για θέματα αστικής χλωρίδας και πανίδας της πόλης και ειδικότερα για τα αδέσποτα ζώα.

Από το 2014 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου “H Τιτάνη”.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια