Δημοτικά

Δελτίο Τύπου της Παράταξης ''Πρωτοβουλία για την Νέα Σμύρνη, Γιώργος Λαρίσσης''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

'' Σε μια εκδήλωση, στην οποία η προσέλευση του κόσμου, ο παλμός και το συναίσθημα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ο Γιώργος Λαρίσσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Νέας Σμύρνης. 500 άνθρωποι παρευρέθησαν στα γραφεία του συνδυασμού, εξ ου και τα χαμόγελα περίσσευαν. Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης εξαίροντας τον χαρακτήρα του και τη διεθνή επαγγελματική του σταδιοδρομία που όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «μπορεί να πει κανείς ότι για έναν άνθρωπο μόλις 40 ετών, έχει κάνει πράγματα που άλλος θα είχε κάνει σε μια ολόκληρη ζωή» και συνέχισε λέγοντας ότι «για αυτό το λόγο θα είναι ένας καλός δήμαρχος για τη Νέα Σμύρνη». Συνέχισαν, εκφράζοντας δημοσίως την υποστήριξη τους με θερμά και αγωνιστικά λόγια η Βουλευτής ΝΔ Άννα Καραμανλή, ο Βουλευτή ΝΔ Χαρης Θεοχάρης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού και υποψ. Βουλευτής Μιχάλης Σταυριανουδάκης. Σε συνέντευξη του στη συνέχεια εξέφρασε δημοσίως την υποστήριξη του ο παρευρισκόμενος υποψ. Βουλευτής ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ, Μιχάλης Κουμεντάκος. Ήρθαν για να εκφράσουν την υποστήριξη τους η υποψ. Βουλευτής του βορείου τομέα Β Αθηνών Ζωή Ράπτη και οι υποψ. βουλευτές του νοτίου τομέα Τάσος Γαϊτάνης, Ντόρα Πάλλη, Γιάννης Καλλιάνος. Ο βουλευτής β Αθηνών Νίκος Δένδιας που είχε ανακοινώσει την επίσημη υποψηφιότητα της ΝΔ στο Δήμο Νέας Σμύρνης προ αρκετών εβδομάδων, εκπροσωπήθηκε δια του συνεργάτη του Δημήτρη Περδίκη. Ιδιαίτερα σημαντική συγκινητική παρουσία που μας συνδέει με το παρελθόν της παράταξης, αποτέλεσε και η πρ. Βουλευτής Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Ο υποψ. Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης απέστειλε μήνυμα στήριξης και αυτό διαβάστηκε από την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Δήμητρα Νάνου.

Ακόμη ήρθαν για να στηρίξουν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξητου Γ. Πατούλη: Λευτέρης Μπούλιας, Μαρία Αλαφογιάννη, Παναγιώτης Κοκκώνης (νότια) και Παύλος Παπαδόπουλος (κεντρικά). Ήταν όλη η ΟΝΝΕΔ εκεί, δια των εκπροσώπων της Άγις Δίγκας (Λεκανοπεδιάρχης), Γιάννης Πήλιουρας (Πρόεδρος Β1 ΝΟΔΕ), Σπύρος Μιχαήλ (Πρόεδρος Ν. Σμύρνης) και άλλων πολλών μελών της. Εκπρόσωποι από τον τοπικό κομματικό μηχανισμό αλλά και των όμορρων δήμων κινητοποιήθηκε για να στηρίξει δυναμικά. Ενδεικτικά αναφέρονται η Πρόεδρος της ΔημΤΕ Π. Φαλήρου Βαρβάρα Μιχαηλίδου και ο Πρόεδρος της ΔήμΤΕ Δάφνης-Υμηττού Σταύρος Μητροθανάσης και από την ΔήμΤΕ της Νέας Σμύρνης Βασίλης Μυστίδης, Αγγελική Ζαμπλάρα, Πέτρος Κουκάς, Άσπα Χρυσικοπούλου, Ηλίας Αργυρόπουλος, Ηλίας Φράγκος. Σημαντική παραταξιακή  παρουσία ήταν και το στέλεχος της ΝΔ Άρης Ματιάτος.

Για μια ακόμη φορά λοιπόν επιβεβαιώθηκε εν τοις πράγμασιν, το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Νέας Σμύρνης στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Λαρίσση. Αξίζει στην κεντροδεξιά παράταξη αυτή τη φορά να εκπροσωπηθεί ως εννιαίο αυτοδύναμο σύνολο και όχι ως προσάρτημα άλλων πολιτικών δυνάμεων.Ο Γιώργος Λαρίσσης παίρνοντας δύναμη από την πολύ καλή διάθεση των παρευρισκομένων τόνισε ότι «θα νικήσει τη στασιμότητα και θα στοχεύσει στη λεπτομέρεια πέρα από την επιφάνεια, ώστε να γίνει η Νέα Σμύρνη μια πόλη πολιτών και όχι πόλη επισκεπτών όπως είναι σήμερα. Ζήτησε τέλος από τον κόσμο να μεταφέρουν το μήνυμα ελπίδας στην πόλη και τη «φλόγα» της νίκης που μόλις άναψε.

Γραφείο Τύπου

Πρωτοβουλία για τη Νέα Σμύρνη ''

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια