Αθλητικά

Αυγενάκης για κόσμο στα γήπεδα: "Να είναι ομόφωνη η απόφαση"

Η απόφαση για την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα θα πρέπει να είναι ομόφωνη μεταξύ των ομάδων της Super League όπως τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, σε δηλώσεις του στο TV100 της Θεσσαλονίκης. Ακόμη, αναφέρθηκε και στις εκλογές της ΕΠΟ που αναμένεται να διεξαχθούν το φθινόπωρο.

Αναλυτικά:

"Ενώ έχω μια απόφαση της Super League που μου λένε ότι είναι ομόφωνη, στη συνέχεια βλέπω από κάποιους εκπροσώπους ή εκπρόσωπο ομάδας, να τορπιλίζει και να... πυροβολεί την απόφαση που όπως μου λένε, ήταν ομόφωνη. Μένει λοιπόν να ξεκαθαρίσει το όργανο αυτό, η διοργανώτρια αρχή της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν όντως αυτή η απόφαση είναι ομόφωνη, αν όντως θέλουν να την προχωρήσουν σοβαρά και οργανωμένα, αναλαμβάνοντας όλοι ένα κομμάτι ευθύνης. Και η διοργανώτρια αρχή και η πολιτική ηγεσία και η κοινότητα της χώρας. Καθαρές κουβέντες. Εάν αυτή η απόφαση εκπροσωπείται και από τους 14, τότε να προχωρήσουμε τη συζήτηση καθαρά και ωραία και έντιμα. Όχι μέσα ψηφίζω ναι και από έξω... πυροβολώ τον Αυγενάκη. Είναι πανεύκολο αυτό να συμβαίνει αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι κάποια στιγμή καταντάει και λίγο κουραστικό".

Ακόμη, αναφέρθηκε και στις εκλογές της ΕΠΟ που αναμένεται να διεξαχθούν το φθινόπωρο:

"Είναι ξεκάθαρη η θέση της Κυβέρνησης ότι οι εκλογές θα πάνε τον φθινόπωρο, θέλουμε να υπάρχει δημοκρατικότητα, διαφάνεια και θα έλεγα και μεγαλύτερη νομιμοποίηση των διοικήσεων που θα προκύψουν στην ΕΠΟ".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια