Πολιτιστικά

''Art News Good News'' με τον τραγουδοποιό Παύλο Καρποδίνη

Παύλος Καρποδίνης! Ο νεοσμυρνιώτης τραγουδιστής και συνθέτης μοιράζεται μαζί μας τα «αρώματα της μοίρας» του!

 

 Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που υπηρετούν την τέχνη τους όχι από ματαιοδοξία ή για το κυνήγι της δόξας και της προβολής, αλλά επειδή δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Επειδή η ανάγκη τους για έκφραση και το μεράκι τους ξεπερνάει ταπεινές επιδιώξεις. Ο Παύλος Καρποδίνης είναι μια τέτοια περίπτωση! Ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, αφού συνθέτει, γράφει και ερμηνεύει τα τραγούδια του, επιλέγοντας τα δικά του «αρώματα της μοίρας». Έτσι άλλωστε ονομάζεται και η τελευταία του δισκογραφική δουλειά που σκορπάει αρώματα από νοσταλγικές μελωδίες και παιδικές αναμνήσεις. Ο Παύλος Καρποδίνης, βέρος Νεοσμυρνιώτης, μεταξύ άλλων, δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκπομπή Art News, Good News!

Με πολλές συμμετοχές στο ενεργητικό του τόσο μέσα από το συγκρότημα ΟΜΟΡΟΝ που δημιούργησε σε συνεργασία με το Νίκο Διαμαντόπουλο όσο και με σημαντικές συνεργασίες όπως αυτές με τον Γιάννη Κούτρα, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σοφία Βόσσου, Ηρώ Σαϊα, Αναστασία Μουτσάτσου, κ.ά. Αναφέρεται στην συγκινητική στιγμή της συνεργασίας του με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο και μοιράζεται μαζί μας τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο όπως το «Μύρα» και τις «Παιδικές φιλίες» που τον σημάδεψαν.

Παράλληλα, μιλάει για την σημερινή πραγματικότητα στο χώρο της δισκογραφίας, καθώς και τις θετικές και αρνητικές επιρροές του internet σε σχέση με τη μουσική.

Μιλάει για όσα όλα αγαπάει, εύχεται και απεύχεται, συνεχίζει να πιστεύει στο ποιοτικό τραγούδι και τα αδιαπραγμάτευτα όνειρα, συμμετέχει στην Ποιότητα Ζωής της Νέας Σμύρνης με τον δικό του τρόπο και επιλέγει να κρατάει το ήθος τόσο το δικό του όσο και της μουσικής του ψηλά… σε πείσμα των καιρών! 

Μια υπέροχη συνέντευξη από τον «δικό μας» Παύλο Καρποδίνη. Περισσότερα στο nstv.gr/radiostring  art news, good news

Share this Post:

Συντάκτης Ελπίδα Μηναδάκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια