Αθλητικά

Ανακοίνωση του Πανιωνίου για τη διαιτησία στο ματς με τον Εθνικό

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο χθεσινό (25/4) παιχνίδι με τον Εθνικό είχαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου, με τους "κυανέρυθρους" να βγάζουν και σχετική ανακοίνωση, στην οποία επίσης εκφράζουν την ενόχλησή τους για το γεγονός πως δεν επετράπη η τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης αλλά και η είσοδος δημοσιογράφων. Αναλυτικά:

"Σήμερα δυστυχώς διαπιστώσαμε πως οι φήμες που ακούγαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα και οι οποίες έλεγαν πως: «Ο Πανιώνιος δεν θα περάσει από την Καλλιθέα και το ματς με τον Εθνικό», δυστυχώς πήραν «σάρκα και οστά».

Ειλικρινά δεν βρίσκουμε κατάλληλες λέξεις για να περιγράψουν την συμπεριφορά κατά κύριο λόγο και τις αποφάσεις των κ.κ. Καδδά, Καραθανάση, με αποκορύφωμα φυσικά το πέναλτι στο τελευταίο λεπτό, αφού αλλιώς δεν γινόταν.

Δύο διαιτητές, που καλύφθηκαν πίσω από την –ακατανόητη για 2021- απόφαση της διοίκησης του Εθνικού, να μην επιτρέψει, όχι απλά την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, αλλά ούτε και την είσοδο επαγγελματιών δημοσιογράφων και συνεργείων καναλιών πανελλαδικής άδειας, στο γήπεδο της Καλλιθέας. Κι όλα αυτά, παρουσία και του αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά.

Για όσο διάστημα αγωνιζόμαστε ακόμα σε αυτό το πρωτάθλημα (το οποίο προσπαθούν κάποιοι παράγοντες να το υποβαθμίσουν με τις συμπεριφορές τους), θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος που επιβάλλει η ιστορία μας και η προσφορά μας στον ελληνικό αθλητισμό. Και θα πορευτούμε στη γραμμή που χαράξαμε από την αρχή, με 18χρονα και 19χρονα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση των Εθνικών ομάδων.

Παραμένουμε πρώτοι και αήττητοι στον όμιλό μας. Ελπίζουμε πως σύντομα θα μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε εκεί που μας αρμόζει βάσει της ιστορίας μας".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια