Εκλογικά

Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Σμύρνης: "Την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε άκυρο"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

H Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Σμύρνης, χαιρετίζει τους πάνω από δύο χιλιάδες Νεοσμυρνιώτες και Νεοσμυρνιώτισσες που ψήφισαν τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο μας και στην Περιφέρεια Αττικής.

Η σημαντική αύξηση των ποσοστών των αγωνιστικών μας ψηφοδελτίων σε συνδυασμό με την γενικότερη αύξηση των ποσοστών της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αττική και πανελλαδικά, αποτυπώνει την ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, τη μαχητικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Μας δίνει τη δύναμη, με καλύτερους όρους, να προ-βάλλουμε πιο αποφασιστικά και να διεκδικήσουμε πιο δυναμικά την κάλυψη των αναγκών μας στην Παιδεία, στην Υγεία, να παλέψουμε ενάντια στους αντεργατικούς νόμους, στη συμμετοχή μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε, όλους εκείνους που για πρώτη φορά στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης αναγνωρίζοντας μέσα σε αυτά τους κομμουνιστές και συνοδοιπόρους του ΚΚΕ, που όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν δίπλα δίπλα στον αγώνα για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, ενάντια στις απολύσεις σε τομείς του δήμου, στις διακοπές ρεύματος σε σπίτια λαϊκών οικογενειών κ.ά.

Διαβεβαιώνουμε τους εργαζόμενους, τους νεολαίους, τις λαϊκές οικογένειες της πόλης μας, ότι το επόμενο διάστημα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στο Δημοτικό και το Περιφερειακό συμβούλιο για την υπεράσπιση των συμφερόντων των πολλών, ενάντια στην πολιτική που υποτάσσεται στα κέρδη των λίγων.

Στη Νέα Σμύρνη, στον δεύτερο γύρο, θα αναμετρηθούν δύο παρατάξεις που έχουν υπηρετήσει την πολιτική που μας έχει φέρει ως εδώ, που λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία. Ανεξάρτητα ποιος από τους δύο θα βγει πρώτος, θα συνεχίσουν να δίνουν συναίνεση ο ένας στον άλλον σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις που συγκροτούν την μεγάλη εικόνα της αντιλαϊκής πολιτικής.

Την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε άκυρο, ρίχνοντας στην κάλπη ξανά το κόκκινο γαρύφαλλο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 

 

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια