Αθλητικά

Αδιάφορη ήττα από την Παλλήνη και κατάταξη στην 5η θέση για το Βόλλει Ανδρών του Πανιωνίου

Γράφει η Δήμητρα Σέκη
Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την Παλλήνη με 3-0 σετ στο κλειστό γήπεδο Αρτάκης στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Βόλλεϋ Αντρών. Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής: 1ο σετ 19-25, 2ο σετ 23-25, 3ο σετ 21-25. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr  για να καλύψει το παιχνίδι.
Για τον Αργύρη Ψάρρα , Προπονητή του Πανιωνίου, δεν έχει καμία απολύτως σημασία το αποτέλεσμα. Τόνισε ότι ήθελαν να ευχαριστηθούν την τελευταία αγωνιστική. Η Παλλήνη είναι στην 1η θέση, έχει άλλους στόχους, ετοιμάζεται για τα play off, ενώ ο Πανιώνιος είχε και απώλειες. Είναι επιτυχία για τον Πανιώνιο το ότι κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση στην πρώτη του εμφάνιση στην Α2 κατηγορία. Ο Σύλλογος στηρίχτηκε κυρίως στα δικά του παιδιά που ξεκίνησαν πριν τέσσερα χρόνια να δουλεύουν μαζί και η τελική κατάταξη τους αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους.  Δήλωσε ότι θα ξεκουραστούν λίγο τώρα που έκλεισε η χρονιά και θα συνεχίσουν να δουλεύουν από το Μάιο.
Ο Στέλιος Κουτσούρης, Παίχτης του Πανιωνίου, δήλωσε ότι η φετινή χρονιά ήταν πολύ καλή. Πέτυχαν από την αρχή τον στόχο τους να παραμείνουν στην κατηγορία. Έκαναν κάποια πολύ καλά παιχνίδια και το τελευταίο παιχνίδι ήταν μέσα στο πρόγραμμα να το χάσουν. Το πάλεψαν και πήγαν αρκετά καλά σε κάποια σημεία παρόλο που δεν κατάφεραν να επιβληθούν επί της Παλλήνης.
Για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Παίχτη του Πανιωνίου, είναι θετικό το ότι κατάφεραν να αντιμετωπίσουν μια τόσο καλή ομάδα σε κάποια σημεία. Πιστεύει ότι  όλη τη χρονιά έχουν δείξει ένα πρόσωπο καλύτερο από ότι περίμεναν και ότι αν συνδύαζαν κάποια καλύτερα αποτελέσματα θα ήταν πιο ευχαριστημένοι. Παρόλα αυτά είναι ικανοποιημένοι και από το τελευταίο παιχνίδι και από όλη τη χρονιά.
Ο Γιώργος Καντιώτης, Παίχτης του Πανιωνίου, δήλωσε ότι δεν υπήρχε συνοχή στην ομάδα, οι κυανέρυθροι παίχτες δεν ήταν και τόσο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, υπήρχαν απώλειες  και έκαναν ότι μπορούσαν . Κανείς δε θέλει να χάσει, παρόλα αυτά είναι ευχαριστημένος με την 5η θέση τονίζοντας ότι η χρονιά ήταν επιτυχημένη. 

Share this Post:

Συντάκτης Δήμητρα Σέκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια