Δημοτικά

2η χρονιά Αποτυχία Πολιτικής Προστασίας.Κάποιος ΠΡΕΠΕΙ να ευθύνεται!

Η Πολιτική Προστασία στην Νέα Σμύρνη έχει αρμόδιο αντιδήμαρχο για 3η συνεχόμενη χρονιά τον Πέτρο Κουκά.

H Καθαριότητα στην Νέα Σμύρνη έχει αρμόδιο αντιδήμαρχο για 3η συνεχόμενη χρονιά το Γιώργο Κρικρή.

Δέντρα ξανά έπεσαν. Ρεύματα ξανά κόπηκαν από πτώση κλαδιών. Αυτοκίνητα ξανά έπαθαν ζημιές. Φωτογραφίες με δέντρα πεσμένα ξανά κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Καταγγελίες ατελείωτες από πολίτες για διακοπές ρεύματος πολλές και για πολλές ώρες.  Ξαναζήσαμε τον περσινό Φεβρουάριο. Κανένα μάθημα 

Ποιός ευθύνεται? Διότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

Τα κανάλια φωνάζουν πως η κυβέρνηση δηλώνει ότι ''ο σχεδιασμός δεν λειτούργησε''. Δεν γίνεται να ζητάμε να αποδωθούν ευθύνες από την κυβέρνηση, και στην πόλη μας να κοιτάμε αλλού. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ να ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. Δεν γίνεται στην Νέα Σμύρνη ο σχεδιασμός να λειτούργησε.

Χωρίς καμία κριτική για σωστό η λάθος σχεδιασμό από όπου αυτός και να προέρχεται.Χωρίς καμία κριτική για το αν τα δέντρα κλαδεύονται σωστα και στην ώρα τους.Χωρίς καμία κριτική για το αν τα σπασμένα δέντρα/κλαδιά μαζεύονται στην ώρα τους. Χωρίς καμία κριτική αν έγινε στο Δήμο μας ότι απαίτησε η Πολιτική Προστασία κεντρικά, χωρίς καμία κριτική για το αν έπεσε αλατι και πόσο και τι ώρα. Χωρίς καμία διάθεση για άλλη κριτική.Άλλωστε τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Φέτος δεν υπάρχει περιθώριο για λόγο και για αντίλογο.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ να ευθύνεται! 

Εστω αυτή τη ρημάδα την πολιτική ευθύνη. Ενας να βγει να πει μια δημόσια 'ΣΥΓΝΩΜΗ' .Ενας να έχει την τσίπα να παραιτηθεί. Κάτι να γίνει που να δείξει ότι έστω φέτος έπρεπε να είμαστε αλλιώς. Χωρίς καμία διάθεση να ακούσουμε τα ίδια για σπάνιο φαινόμενο, για λίγους υπαλλήλους, για λίγα οχήματα για δύσκολες συνθήκες και για ευθύνες προς την πολιτεία. 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ να ευθύνεται! 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια