Κοινωνία

Άλλα 20.000 ευρώ για 10 βίντεο δράσεων του Δήμου μετά τις 20.000 ευρώ για το Νταλάρα

Το ποσό των 20.000 ευρώ για τη δημιουργία 10 βίντεο προϋπολογίζει να διαθέσει ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με πλειοψηφική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Απριλίου.Τα 12λεπτα βίντεο θα παρουσιάζουν τις διάφορες δράσεις του Δήμου.

Ετσι μετά τις 20.000 ευρώ για τη συναυλία Νταλάρα, ο Δήμος προϋπολογίζει ακόμη 20.000 ευρώ για βιντεοσκοπήσεις και προβολή του συνολικού του έργου. Η Κλαίρη Δεληγιάννη - υπεύθυνη Γραφείου Τύπου του Δήμου που άλλωστε το αφορούν - υπεραμύνθηκε του θέματος τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ''κάθε σύγχρονος Ευρωπαϊκός Δήμος ωφείλει να οργανώσει τον τρόπο συγκέντρωσης και διάχυσης των πληροφοριών που αφορούν στις δομές του, στις δράσεις του και στις εκδηλώσεις του με σκοπό την ενημέρωση των Δημοτών''. 

Ελπίζουμε η τηλεθέαση των βίντεο να μην μετρηθεί "με το μάτι" όπως οι 10.000 παρόντες στη συναυλία Νταλάρα, αλλά με τις σύγχρονες μεθόδους που τα μοντέρνα ηλεκτρονικά εργαλεία παρέχουν.

Το Γραφείο Τύπου - να θυμίσουμε εδώ - ότι έγινε μεν πρόσφατα, αλλά σε προγενέστερο στάδιο ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κρικρής ήταν υπεύθυνος τύπου, ενώ παλαιότερα και ο Νίκος Σιούτας (την πρώτη χρονιά της παράταξης Τζουλάκη) είχε αναλάβει το συγκεκριμένο γραφείο και σε λίγους μήνες εγκατέλειψε.

Το Γραφείο Τύπου του Δήμου λοιπόν αυτή τη φορά (3η φορά), ελπίζουμε να λειτουργήσει πλέον σωστά, άσχετα αν ο πολιτικός χρόνος επαναδημιουργίας του μπορεί και να μεταφραστεί πολιτικά ως δημιουργία ''προεκλογικoύ εργαλείου'' της παράταξης του Δημάρχου. Θα ήταν ίσως βιαστικό συμπέρασμα αυτό.

Ίσως πιο σωστό συμπέρασμα θα ήταν η έλλειψη ικανότητας της Δημοτικής Αρχής να το δημιουργήσει νωρίτερα, αν και προσπάθησε άλλες 2 φορές μέχρι σήμερα. Άλλωστε, όπως σχολίασε η υπεύθυνη - εκ των συμφραζομένων της - είναι τυχαίο πως το γραφείο δημιουργήθηκε 1 περίπου χρόνο πριν τις εκλογές. Η Αντιπολίτευση - με εξαίρεση μερικές λευκές ψήφους -  καταψήφισε το θέμα με την παράταξη Κουτελάκη να κάνει κριτική στο όλο ζήτημα. 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια