Δημοτικά

ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δελτίο Τύπου

Αναβαθμίστηκαν  τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ν. Σμύρνης με την προσθήκη νέων Κτιριακών Εγκαταστάσεων, με νέες Δομές Υγείας και με την στελέχωση Ιατρικού - Επιστημονικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού.

           Τα Πολυϊατρεία και οι Δομές Υγείας του Δήμου Ν. Σμύρνης στεγάζονται σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στην οδό Αρτάκης αρ. 76 – 78 και 135 και καταλαμβάνουν έκταση 522 τ.μ.

    Λειτουργούν καθημερινά : Ιατρεία, Οδοντιατρείο,Φυσικοθεραπευτήριο, ΚΕΠ Υγείας, Κοινωνικό Φαρμακείο, Υπηρεσίες Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας, Ψυχολόγος, Υπηρεσίες Συμβουλευτικής, Κέντρο Άνοιας εξυπηρετώντας δωρεάν τους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών και τα μέλη των ΚΑΠΗ.

           Τα Πολυϊατρεία και οι Δομές Υγείας στελεχώνονται από το κάτωθι Ιατρικό και Επιστημονικό προσωπικό:

·Παθολόγος

·Γενικός Ιατρός

·Ψυχίατρος

·Καρδιολόγος

·Ορθοπεδικός

·Παιδίατρος

·Οδοντίατρος

·Ψυχολόγοι (4)

·Φαρμακοποιός

·Βοηθός Φαρμακοποιού

·Βοηθός Μικροβιολόγου – Παρασκευάστρια

·Λογοθεραπευτής

·Εργοθεραπεύτρια

·Νοσηλεύτριες (4)

·Κοινωνικός Λειτουργός

·Κοινωνιολόγος

 Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε: « Στην Κοινωνική Υπηρεσία και στον Τομέα Υγείας του Δήμου Ν. Σμύρνης τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει σειρά δράσεων και κοινωνικών δομών δημιουργώντας ένα δωρεάν πλέγμα προστασίας για τους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών, των ανέργων και των μελών των ΚΑΠΗ.

 Επίσης απευθυνόμαστε ευρύτερα και σε όλους τους κατοίκους της Ν. Σμύρνης ανεξάρτητα οικονομικών κριτηρίων με δωρεάν προγράμματα προληπτικών ιατρικών – διαγνωστικών εξετάσεων μέσω του ετήσιου θεσμού της Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης, μέσω της Τ.Ο.Π.Ψ.Υ. ( Τοπική Ομάδα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας) με δράσεις ψυχικής υποστήριξης, καθώς και σε τακτά χρονικά διαστήματα με Ενημερωτικές Διαλέξεις και Ημερίδες.

 Ο Δήμος Ν. Σμύρνης πραγματοποιώντας ετησίως τρεις τακτικές Διήμερες Εθελοντικές Αιμοδοσίες και έκτακτες όποτε το επιβάλλουν έκτακτες κοινωνικές συνθήκες, διαθέτει σήμερα μία από τις μεγαλύτερες Δημοτικές Τράπεζες Αίματος της Περιφέρειας Αττικής.

 Είμαστε υπερήφανοι για την ταχεία ανάπτυξη των Δομών Υγείας και την αναβάθμιση των Δημοτικών Ιατρείων σε Δημοτικά Πολυϊατρεία. Με υπηρεσίες που προσφέρουμε δωρεάν στους κατοίκους της Ν. Σμύρνης επιδιώκουμε την προάσπιση της υγείας τους σε μια εποχή που μαστίζεται από την ενεργειακή – οικονομική κρίση και την ακρίβεια -  αύξηση του πληθωρισμού ».

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια