Εκλογικά

Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ο Πολύδωρος Συρίγος

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε τους υποψήφιους βουλευτές σε όλη την Ελλάδα. Στο Νότιο Τομέα ξεχωρίσαμε το όνομα του Πολύδωρου Συρίγου, επί σειρά ετών Αντιδημάρχου στο Δήμο Νέας Σμύρνης, που πλέον θέτει υποψηφιότητα για τη Βουλή.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα:

«Φίλες και φίλοι,

Όλα αυτά τα 24 χρόνια παρουσίας μου, στα δημοτικά δρώμενα της Νέας Σμύρνης, είχα ένα στόχο, να είμαι χρήσιμος και να δηλώνω παρών σε κάθε θέμα που έχει αναφορά στην κοινωνία. Από οποιαδήποτε θέση ευθύνης και αν βρέθηκα, εργάστηκα με ζήλο, ανιδιοτέλεια, διαφάνεια και σαφή πολιτική βούληση προς αυτή την κατεύθυνση.

Σεβόμενος την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση σας, πήρα την απόφαση να κάνω το επόμενο βήμα μου και έτσι στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Εκλογική Περιφέρεια του Νότιου Τομέα Αθηνών.

Ο Νότιος Τομέας Αθηνών αποτελεί τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια με τεράστιες δυνατότητες και μεγάλες προοπτικές. Στα νότια προάστια πρέπει να θέσουμε ξεκάθαρες προτεραιότητες. Νέες θέσεις εργασίας, αναβάθμιση των δομών υγείας, ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, περισσότερες επενδύσεις και βέλτιστη αξιοποίηση των αναπτυξιακών προοπτικών του παραλιακού μετώπου, με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον. Διεκδικούμε, έναν ενιαίο κεντρικό σχεδιασμό, για μια ισόρροπη ανάπτυξη χωρίς γεωγραφικές ή οποιοδήποτε άλλου τύπου διακρίσεις.

Η απόφασή μου να συμμετάσχω σε αυτή την εκλογική διαδικασία, αποτελεί μία συνειδητή πολιτική πράξη, η οποία συνδέεται με την αυτοδιοικητική μου πορεία, με τις αρχές τις σοσιαλδημοκρατίας, τις οποίες πρεσβεύω, αλλά και για το μέλλον της χώρας μας.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι η παράταξη της ευθύνης, της προοπτικής και της ελπίδας, που με τη ψήφο σας, θα αποτελέσει τον πρωταγωνιστή των εξελίξεων, ώστε να μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα μας, στο δρόμο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας.

Ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου στην κοινή προσπάθεια και σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου. Δεσμεύομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς με γνώμονα τις αρχές της ισότητας, της αξιοκρατίας και της δημοκρατίας».

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια