Εκλογικά

Yποψήφιος Πρόεδρος της ΠΕΔΑ o ''πράσινος'' Τζουλάκης;

Οι δήμαρχοι Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης (σημερινός πρόεδρος ΠΕΔΑ*), Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος και Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης έχουν «κλειδώσει», σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, για υποψήφιοι πρόεδροι στην μεγαλύτερη Περιφερειακή Ένωση Δήμων της χώρας, αυτή τη Αττικής.

*Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής

Ο Γ. Ιωακειμίδης που προέρχεται από τον χώρο της Αριστεράς κατεβαίνει ως ανεξάρτητο, ο «πράσινος» Στ. Τζουλάκης με τη στ΄ ο Γ. Μαρκόπουλος που προέρχεται από το χώρο της ΝΔ φαίνεται πως, μετά την πιθανή αποχώρηση από την κούρσα του, επίσης, «γαλάζιου» δημάρχου Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, έχει την άτυπη στήριξη της Πειραιώς.

Ο τελευταίος είχε ανακοινώσει την προπερασμένη εβδομάδα την υποψηφιότητά του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκέφτεται να αποσυρθεί, καθώς, όπως λέει σε συνομιλητές του, «έχει πολύ δουλειά να κάνει στον δήμο του». Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ακόμη αποφασισθεί ποιος θα είναι υποψήφιος.

Εικόνα με ''πράσινο ανθρωπακι'' και ''λευκό τετράγωνο'' απο το ypes.gr κατα την διάρκεια των εκλογών ΟΤΑ 2019

πηγη ://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/peda-poioi-echoyn-kleidosei-kai-poioi-paizoyn-gia-ypopsifioi-proedroi/

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια