Αθλητικά

Ξεκινά η προετοιμασία στα τμήματα του Ερασιτέχνη Πανιωνίου

Η σεζόν 2019-20 βρίσκεται προ των πυλών και τα τμήματα του Ερασιτέχνη Πανιωνίου ξεκινούν αυτές τις μέρες την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στην ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου και σε όλα τα τμήματα της, άρχισε με την προετοιμασία των ομάδων Εφήβων και Παίδων, από τις 20 Αυγούστου και ενώ συνεχίζουν τις διπλές προπονήσεις τους στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας». Στην αφετηρία της προετοιμασίας τους, θέση θα πάρουν τρία ακόμα τμήματα, την Τετάρτη (28/8). Συγκεκριμένα, θα έχουν την πρώτη συγκέντρωση τους, την γνωριμία με τους προπονητές τους και θα αρχίσουν προπονήσεις, οι γεννηθέντες 2005, 2006 και 2007. Στην ομάδα Παμπαίδων (2005), την προπονητική ευθύνη, θα έχουν οι Νίκος Τσαγκόπουλος και Θανάσης Κωνσταντώνης. Την ομάδα Παμπαίδων Β’ (2006), θα προπονούν οι Βασίλης Μπανακάκης και Νίκος Τσαγκόπουλος. Στα τμήματα των ομάδων μίνι (2007) προπονητές θα είναι οι Νεκτάριος Ρούπακας, Γιώργος Παναγόπουλος, Θανάσης Κωνσταντώνης. Στις 2 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν οι πρώτες συγκεντρώσεις των ομάδων υποδομής με τους γεννηθέντες το 2008 και όλων των τμημάτων με τους γεννηθέντες μέχρι και το 2012, ολοκληρώνοντας την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Tην Δευτέρα (26/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση των αγωνιστικών τμημάτων Παγκορασίδων – Κορασίδων Βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης. Η πρώτη προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες των προπονητών Εβίτας Αθανασοπούλου και Αλέξανδρου Κουταλάκη αλλά και την παρουσία του προπονητή της γυναικείας ομάδας Γιάννη Μακρόπουλου.

Την Δευτέρα (26/8) το απόγευμα, έγινε η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος Χάντμπολ στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης, με τους προπονητές Αντώνη Κατσαρά και Έφη Κυριακίδου αλλά και την παρουσία του Προέδρου του Ερασιτέχνη Άρη Μισαηλίδη και του εφόρου Στέφανου Συμεωνίδη. Ιστορική η χθεσινή συνάντηση γιατί με το αντρικό τμήμα, είχαμε και την πρώτη συνάντηση του γυναικείου! Το γυναικείο τμήμα θα αγωνιστεί φέτος στην Α2 εθνική όπου είναι η πρώτη χρονιά που ο σύλλογος κατεβάζει αγωνιστική ομάδα στο γυναικείο! Σε συνδυασμό ότι και το αντρικό είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αγωνίζεται και αυτό στην Α2 (θα ξέρουμε σε λίγες μέρες) οι απαιτήσεις αυτής της χρονιάς είναι μεγάλες.

Όσον αφορά το τμήμα βόλεϊ Ενηλίκων, ξεκινά κι αυτό τις προπονήσεις του την ερχόμενη Κυριακή (1/9) στο Γυμναστήριο της ΛΑΝΣ, ενώ πληροφορίες για εγγραφές μπορείτε να βρείτε στα τηλέφωνα: 6932786014 (Γραμματεία Βόλεϊ) και 6945276681 (Νίκος Φραγιόγλου – έφορος τμήματος). Ακόμη, τo πρώτο ραντεβού για τα μη αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών του γυναικείου βόλεϊ (μίνι – προ αγωνιστική – κορασίδες Δ’ – Νεάνιδες μη αγωνιστικό) του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., δίνεται το Σαββατοκύριακο 31/8 -1/9 στο κλειστό της ΛΑΝΣ (1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης). Η γραμματεία θα λειτουργήσει από το Σάββατο 31/8 για εγγραφές και πληροφορίες (ώρες λειτουργίας γραμματείας: Δευτέρα – Παρασκευή 19.00 – 21.00 & Σάββατο – Κυριακή 9.00 – 14.00-Τηλ. επικοινωνίας: 6932786014.

Τέλος, το τμήμα ενόργανης γυμναστικής του Ιστορικού, μετά τις πολλές επιτυχίες που έζησε και την περσινή χρονιά, ξεκινά τις εγγραφές του και τις προπονήσεις του τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα. Να τονίσουμε πως στον χώρο λειτουργεί και τμήμα Personal Training υπό την καθοδήγηση έμπειρης καθηγήτριας φυσικής αγωγής, ενώ για πληροφορίες μπορείτε να καλέστε στην γραμματεία του τμήματος: 2109322232.

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια