Δημοτικά

Συμβούλιο Μαρτίου. Ξανά εκτός ''γραμμής Κουτελάκη'' η Ελένη Κασίμη.

Σε ιδιαίτερα περασμένη ώρα, περασμένες 23:00, χτες βράδυ, στο 11ο θέμα που αφορούσε την επικαιροποίηση των διακαιολογητικών και προϋποθέσεων ένταξης στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, η...συνήθης ύποπτη πολιτικά τον τελευταίο καιρό Ελένη Κασίμη ψήφισε πάλι ''εκτός γραμμής'' Παράταξης Κουτελάκη. Φυσικά όπως πάντα αυτό είναι δικαίωμά της.

Ετσι ενώ ο επικεφαλής της Ποιότητας Ζωής Γιώργος Κουτελάκης και η υπόλοιπη παράταξη του, ψήφισαν την ίδια ακριβώς πρόταση, η κ.Κασίμη θεώρησε λογικό να ψηφίσει την εισήγηση του Δημάρχου, μόνο, χωρίς τις προσθήκες που είχαν προταθεί από την παράταξή της.  Επίδειξη δημοκρατίας θα το ονομάζαμε.

Στο βίντεο που ακολουθεί πέραν την ψηφοφορίας που είχε και άλλες...παραφωνίες μπορεί κανείς να παρατηρήσει την έμπειρη δημοτική σύμβουλο να μιλάει δυστυχώς χωρίς να ακούγεται για αρκετή ώρα.Από το 1ο λεπτό έως το 3ο λεπτό. Ισως σε αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθούσε να εξηγήσει και τους λόγους της απόκλεισης από τον επικεφαλής της παράταξής της. Ισως να μίλαγε σε κάποιον άλλο εντός του ίδιου χώρου φυσικά. To θέμα έπρεπε να επιληφθεί και από το προεδρείο αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες που μπορούσαν να το παρατηρήσουν δεν το πρόσεξαν.

Μπορεί να ευθύνεται το ιντερνετ, κατι το οποίο βέβαια έπαψε να ισχύει, ή διορθώθηκε, όταν έφτασε η στιγμή της ψηφοφορίας και η ίδια δημοτική σύμβουλος ψήφισε. Εκεί ακούστηκε πλέον καθαρά να ψηφίζει ''την εισήγηση''.

Να τονίσουμε πως εισηγήσεις κάνει μόνο ο Δήμαρχος, του οποίου την εισήγηση επί του θέματος ψήφισαν και οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όλη την ψηφοφορία και τι...παραφωνίες

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια