Δημοτικά

Βράβευση του Δήμου Νέας Σμύρνης για την Κοινωνική του Πολιτική και το ΚΕΠ Υγείας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στον φιλόξενο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Η διοργάνωση του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΔΥΠΠΥ Παναγιώτη Γιατζίδη. Έγινε παρουσίαση του Γραφείου Υποστήριξης Οικογένειας, καθώς και άλλων Δομών Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Σμύρνης. Παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης καθώς και στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου απονεμήθηκε Έπαινος Κοινωνικής Προσφοράς στο Δήμο μας για την Πρόληψη Υγείας μέσα από την θεσμοθέτηση των ΚΕΠ Υγείας. Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιατζίδης κατά την απονομή δήλωσε: « Η βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή για την πόλη μας και τους κατοίκους της. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά και ουσιαστικά με Νέες Δομές, Δράσεις και Προγράμματα για την προάσπιση της υγείας των κατοίκων. Είμαστε αρωγοί με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε προσπάθεια που αποβλέπει όχι μόνο στη μακροζωία αλλά και την ευζωία του πληθυσμού. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής για τη βοήθεια και τη στήριξη που παρέχει σε κάθε προσπάθεια μας».

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια