Κοινωνία

Βράβευση από το Σωματείο ''Ολοι Μαζί για την Νέα Σμύρνη'' της Θεοτόκης Ντολαπτσή

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη» διοργάνωσε εκδήλωση στο Pop Up για να τιμήσει τη Θεοτόκη – Τιτή Ντολαπσή, εκπρόσωπο του Ιάσιου Θεραπευτήριου,  για τη στήριξή της στις δράσεις του σωματείου.

Η Θεοτόκη – Τιτή Ντολαπτσή μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr λέγοντας πως «ο καθένας πρέπει να βοηθάει όπως μπορεί. Αυτό έκανα και εγώ, χρησιμοποίησα ένα μέσο που έχω στα χέρια μου για να βοηθήσω το συνάνθρωπο», συμπληρώνοντας πως δεν αισθάνεται πως έπρεπε να την βραβεύσουν, γιατί έκανε αυτό που μπορούσε.

Ο Δημήτρης Πανταζής, δημοτικός σύμβουλος, εκδότης της «Φωνή Νέας Σμύρνης» και Πρόεδρος του σωματείου, μίλησε για τις αξίες και τις σχέσεις που βρίσκονται σε κρίση αυτή την εποχή που οι ανάγκες πληθαίνουν και τα οικονομικά προβλήματα αυξάνονται συνεχώς. Παρουσίασε τη Θεοτόκη – Τιτή Ντολαπσή και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έχει στηρίξει και βοηθήσει το σωματείο και της απένειμε τιμητική πλακέτα.

Η Θεώνη Αλεξοπούλου, γραμματέας του σωματείου, και η Μαρίνα Δεκούλου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μίλησαν στην κάμερα του www.nstv.gr για το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς και πως έχουν γνωρίσει προσωπικά τις δράσεις της.

Ο Κυριάκος Πέππας, μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου, δήλωσε πως «σε μια περίοδο που η αλληλοβοήθεια και η αλληλεγγύη πρέπει να είναι σε πρώτη θέση, το σωματείο έχει αποδείξει πως αυτός είναι ο πρώτος στόχος» και πως οι δράσεις θα συνεχιστούν αμείωτες, ενώ ο Δημήτρης Πανταζής, Πρόεδρος του σωματείου, συμπλήρωσε πως με τις δράσεις αυτές γίνεται μια προσπάθεια να καλυφθούν ανάγκες και πως το Ιάσιο Θεραπευτήριο, για δεύτερη φορά, βρέθηκε αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

Τέλος, η Εφορος εκδηλώσεων του Σωματείου Μαρίνα Δεκούλου, μίλησε τόσο για τη μεγάλη προσέλευση γονέων στις εξετάσεις, αλλά και για το τριήμερο φιλανθρωπικό μπαζάρ του σχολείου.

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια