Hot News

Βραδιές οινογευσίας στο ''Classic Nouveau and Wine'' στην Νέα Σμύρνη

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Το «Classic Nouveau Coffee and Wine» στην Ελευθερίου Βενιζέλου 25 στη Νέα Σμύρνη υποδέχεται τους Νεοσμυρνιώτες για καφέ και κρασί, αλλά και για βραδιές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, βραδιές αφιερωμένες σε κοινωνικά θέματα, μουσικές θεματικές βραδιές και βραδιές γευσιγνωσίας, που διασκεδάζουν και δίνουν την ευκαιρία στους Νεοσμυρνιώτες να περάσουν ευχάριστα και εναλλακτικά με μουσική και ποικιλίες εκλεκτών κρασιών.

Η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr κάλυψε και παρουσιάζει τις βραδιές οινογνωσίας, κατά τη διάρκεια των οποίων διαφορετικές ποικιλίες καινούργιων και παλαιότερων ετικετών γνωστών κτημάτων παρουσιάστηκαν, ενώ δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να τα δοκιμάσουν με τη συνοδεία νόστιμων πιάτων, ενώ κάποιοι τυχεροί κέρδισαν μετά από κλήρωση φιάλες από τα κρασιά που δοκίμασαν.

 Ο Άγγελος Ρούβαλης, οινολόγος και παραγωγός των κρασιών Ρούβαλη, που παράγονται στους ορεινούς αμπελώνες της ορεινής Αιγιαλείας, μίλησε για τα κρασιά που διαθέτει το κτήμα του αλλά και για τα κρασιά που παρουσίασε στη βραδιά οινογνωσίας, ενώ τόνισε πως οι οινοδημοσιογράφοι και τα winebars προσφέρουν στην πρόοδο του κρασιού και των κτημάτων αλλά και στον πολιτισμό του κρασιού καθώς «το κρασί είναι το προϊόν που διδάσκει το μέτρο».

Ο Νίκος Κλεισιώτης, ιδιοκτήτης του Classic Nouveau, εξήγησε πως μία φορά κάθε μήνα διοργανώνεται μία βραδιά αφιερωμένη σε έναν Έλληνα παραγωγό για να παρουσιαστούν οι ποικιλίες του κτήματός του, ώστε όσοι συμμετέχουν να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις διαφορετικές γεύσεις που διαθέτει και προσφέρει το κάθε κτήμα αλλά και να μάθουν να διαλέγουν το κατάλληλο κρασί για την κάθε περίσταση.

Ο Γιώργος Παλυβός, ιδιοκτήτης του κτήματος Παλυβού από τη Νεμέα, μίλησε για τις ποικιλίες που καλλιεργούνται τόσο στη Νεμέα όσο και στο κτήμα του και παρουσίασε τις τέσσερις ετικέτες που δοκιμάστηκαν το βράδυ της οινογνωσίας. Τόνισε πως ο καταναλωτής ξέρει να αναγνωρίζει την ποιότητα και για αυτό η βελτίωση της ποιότητας είναι ένας καινούργιος δρόμος για το ελληνικό κρασί.

Σας παροτρύνουμε να δοκιμάσετε το «Classic Nouveau Coffee and Wine» σε κάποια από τις θεματικές βραδιές του, αλλά και ένας απλός καφές μπορεί να σας φέρει τη διάθεση να εξερευνήσετε το έξυπνο στέκι «ψαγμένων» Νεοσμυρνιωτών.

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια