Αθλητικά

Βραδιά αφιερωμένη στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου την Τετάρτη στο σύνδεσμο των Πανθήρων

Μια βραδιά αφιερωμένη στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Ιστορικού, που ξεκινά τις υποχρεώσεις του στη φετινή Β' Εθνική την προσεχή Κυριακή (17/10) και χρειάζεται τη στήριξη όλων των φίλων του Πανιωνίου, διοργανώνουν στο σύνδεσμό τους οι Πάνθηρες την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στις 20:00. Εκεί θα παρευρεθούν ο προπονητής Γιώργος Μπιτζάνης καθώς και κάποιοι από τους παίκτες της ομάδας (Σκουλούδης, Κολσούζογλου, Μήτσιαλος, Βαλιώτης), με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να τους γνωρίσει από κοντά, ενώ θα δοθούν για όποιον ενδιαφέρεται κάρτες διαρκείας σε τιμή-προσφορά των 50 ευρώ.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Πανθήρων:

"Τετάρτη στον Σύνδεσμο γνωρίζουμε την φετινή ομάδα μπάσκετ ανδρών από κοντά.

Το Panthers Club 1983 οργανώνει βραδιά συζήτησης και στήριξης του αγαπημένου τμήματος.

Με την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Β εθνικής (Κυριακή, 17.10) και τον πρώτο εντός έδρας αγώνα (με κρόνο Αγίου Δημητρίου) στο κλειστό μας (Ανδρέας Βαρίκας) ήρθε η ώρα να γνωριστούμε με τους πρωταγωνιστές.

Μαζί μας θα έχουμε τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μπιτζάνη, τα σέντερ Στέλιο Σκουλούδη και Κυριάκο Κολσούζογλου, το 4αρι Αλέξανδρο Μήτσιαλο και το play maker Στέφανο Βαλιώτη.

Παράλληλα, μόνο για την εκδήλωση αυτή θα υπάρξει ειδική προσφορά για αγορά διαρκείας μπάσκετ ανδρών στην τιμή των €50 (αντί για €70 που κοστίζουν κανονικά).

Στο ίδιο σημείο θα πωλούνται και τα μπρελόκ - κάρτες στήριξης του τμήματος στα €10.

Μην λείψει κανείς. Όλοι δίπλα στο Πανιώνιο, σε κάθε τμήμα, σε όλα τα μέτωπα.

Τετάρτη 20:00, Σύνδεσμος Panthers Club!

Υ.Γ. Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν, να μην αργήσουν. Η ομάδα θα είναι μετά από προπόνηση και η εκδήλωση θα ξεκινήσει αυστηρά την ώρα που αναφέρουμε.

Υ.Γ. 2 Τρίτη 21:30 το ραδιοφωνικό ραντεβού με την «Φωνή των Πανθήρων".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια