Αθλητικά

Βόλεϊ Πανιωνίου: Ανανέωσαν και οι Κωνσταντινίδης, Δημόπουλος

Τη φανέλα του Πανιωνίου για ακόμη μία χρονιά θα συνεχίσουν να φορούν οι Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Νικόλας Δημόπουλος.

Ο πρώτος προέρχεται από τα φυτώρια του Ιστορικού και θα φορά τα κυανέρυθρα για 17η συνολικά χρονιά, ενώ ο δεύτερος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για τρίτη σερί σεζόν.

Οι ανακοινώσεις:

"Η διοίκηση του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με την αθλητή της ομάδας βόλεϊ των ανδρών, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ο κεντρικός και ο «υπαρχηγός» της ομάδας μας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κυανέρυθρα για 17η χρονιά στην καριέρα του, καθώς έχει ξεκινήσει και αυτός από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Ο Παναγιώτης δήλωσε στο panionios.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και φέτος στην οικογένεια του Πανιωνίου. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά προκειμένου να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στο τμήμα και πάνω απ’ όλα, να έχουμε υγεία".

"Η διοίκηση του Πανιωνίου Γ. Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον αθλητή Νικόλα Δημόπουλο.
Ο νεαρός διαγώνιος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την κυανέρυθρη φανέλα, για 3η συνεχόμενη χρονιά”.

Η δήλωση του Νίκου στο panionios.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για 3η συνεχόμενη χρονιά θα υπηρετώ το σήμα του Πανιωνίου. Πιστεύω πως φέτος είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς, με σκληρή δουλειά και θέληση, να τα πάμε αρκετά καλά στη καινούργια κατηγορία και να δείξουμε τι σημαίνει να είσαι Πανιώνιος. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια