Αθλητικά

Βόλεϊ: Νέο αίτημα του ΠΑΣΑΠ για επανέναρξη προπονήσεων στην Pre League

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών έστειλε σήμερα (8/2) νέο αίτημα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και στη ΓΓΑ, ζητώντας την επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων που αγωνίζονται στην ανδρική και γυναικεία κατηγορία της Pre League (κατηγορίες όπου αγωνίζονται και οι ομάδες του Πανιωνίου). Ο Σύλλογος ζητά να εισηγηθεί η ΓΓΑ στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων της Παρασκευής την επιστροφή των αθλητών και των αθλητριών στους αγωνιστικούς χώρους έστω και σε επίπεδο προπόνησης στην παρούσα φάση, καθώς παράλληλα και να εξεταστεί το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των ανοικτών γηπέδων μπιτς βόλεϊ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Αίτημα για ένταξη των κατηγοριών

PreLeague και εξέταση για άνοιγμα γηπέδων μπιτς βόλεϊ

Αιτούμαστε να συμπεριληφθεί στην εισήγηση της ΓΓΑ προς την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων της Παρασκευής, η έναρξη των προπονήσεων των κατηγοριών της Pre-League Ανδρών και Γυναικών (Πετοσφαίρισης), ύστερα και από το αίτημα της ΕΟΠΕ ως διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων.

Ταυτόχρονα ζητούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των ανοιχτών γηπέδων Beach Volley για προπόνηση, έστω και για ατομική άθληση σε πρώτο βαθμό.

Καθώς τα γήπεδα Beach volley ανοιχτού τύπου, είναι σε χαμηλότερη κατηγορία επικινδυνότητας (ανοιχτά γήπεδα) από ότι τα κλειστά γυμναστήρια και σε επίπεδο ατομικής προπόνησης με συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο, τα καθιστούν πολύ χαμηλά σε διασπορά και μετάδοσης του ιού.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια