Αθλητικά

Βόλεϊ: Νέα εποχή στη γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου με τον Κυριάκο Καμπερίδη στο τιμόνι!

Δυνατή κίνηση στη θέση του προπονητή για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες τεχνικούς, τον Κυριάκο Καμπερίδη. 

Ο νέος κόουτς του Ιστορικού διαθέτει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από ομάδες όπως ο Ολυμπιακός (γυναικεία ομάδα και σαν βοηθός στην ανδρική), ο Παναθηναϊκός (γυναικεία ομάδα) ο Ηρακλής (ανδρική ομάδα) ή η Εθνική Γυναικών. Στον Πανιώνιο έχει βρεθεί και παλαιότερα δουλεύοντας στα τμήματα υποδομής, κάτι που μπορεί να κάνει και τώρα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ωστόσο πλέον αναλαμβάνει το τιμόνι της γυναικείας ομάδας με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Pre League. 

Ο Κυριάκος Καμπερίδης θα αντικαταστήσει το Χάρη Σκουτελάκο, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα, με τον Ιστορικό να τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε και να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του coach Καμπερίδη:

"Η διοίκηση του Πανιωνίου και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές τον Κυριάκο Καμπερίδη!

Ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα του Συλλόγου που αγωνίζεται στην preleague ενώ υπάρχουν συζητήσεις για ενεργή εμπλοκή του και στις ακαδημίες του συλλόγου!

Οι συστάσεις για τον έμπειρο προπονητή είναι περιττές αφού μεγαλύτερη επιτυχία του είναι μια πλειάδα από αθλητές και αθλήτριες που έχει εξελίξει και πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα!

Ο Κυριάκος Καμπερίδης δήλωσε στο Panionios.gr :

Είμαι πολύ χαρούμενος   που επιστρέφω στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ αυτή την φορά από το πόστο του κόουτς της γυναικείας ομάδας. Συνάντησα  ανθρώπους με όρεξη και όραμα και σκοπός μας είναι  να δημιουργήσουμε τον Πανιώνιο που θα αγωνίζεται  με τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας ώστε  να δώσουμε χαρά στους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια