Αθλητικά

Βόλεϊ Μίλωνα: Βοηθός προπονητή ο Στυλιανού, επένδυση για το μέλλον με τα αδέρφια Ηλιακόπουλοι

Ο Γιάννης Στυλιανού θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην οικογένεια του Μίλωνα, αφού μετά τη θητεία του στην ομάδα ως παίκτης, φέτος θα έχει το ρόλο του βοηθού προπονητή. Η ανακοίνωση του Μίλωνα:

"Αξιολογώντας τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, το ήθος του αλλά και την αγάπη του για το σπορ, ο Coach Παπαδόπουλος εμπιστεύεται την θέση του βοηθού προπονητή στην Αντρική μας ομάδα, σε ένα «δικό μας» παιδί!

Ο Γιάννης Στυλιανού αφού τίμησε την μαυροπράσινη φανέλα, θα είναι από φέτος το «δεξί χέρι» του coach, συμβάλλοντας από την μεριά του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην υλοποιήση των στόχων της ομάδος μας.

Καλή επιτυχία ΓΙΑΝΝΗ!!"

Από κει και πέρα, η ομάδα της πόλης μας έκανε και μια σημαντική επένδυση για το μέλλον, αποκτώντας τους Νίκο και Χρήστο Ηλιακόπουλο, οι οποίοι θα στελεχώσουν το τμήμα εφήβων. Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:

"Με το βλέμμα μας στραμμένο προς το μέλλον, καλωσορίζουμε στην Οικογένεια του Μίλωνα τα αδέλφια Νίκο και Χρήστο Ηλιακόπουλο.

Οι ταλαντούχοι αδελφοί με την μεγάλη θέληση τους για σκληρή δουλειά, ολοκληρώνουν τη στελέχωση της ομάδας μας για τη χρονιά που ξεκινά και φυσικά θα αποτελέσουν βασικούς άξονες του τμήματος Εφήβων.

Καλή επιτυχία Νίκο, καλή επιτυχία Χρήστο".

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια