Αθλητικά

Βόλεϊ: Με την Ισραηλινή Hapoel Mate-Asher Akko κληρώθηκε ο Μίλωνας στο Challenge Cup

Η Hapoel Mate-Asher Akko θα είναι ο πρώτος σταθμός στο παρθενικό ταξίδι της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Μίλωνα στα ευρωπαϊκά κύπελλα, μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε. 

Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα θα υποδεχθεί τους Ισραηλινούς στο "Κροίσος Πέρσης" σε ένα ιστορικό παιχνίδι (το πρώτο ευρωπαϊκό του συλλόγου) που θα γίνει μεταξύ 11 και 13 Οκτωβρίου, ενώ μία εβδομάδα αργότερα (μεταξύ 18 και 20 Οκτωβρίου) θα ταξιδέψει στο βόρειο Ισραήλ και στην πόλη Shomrat για τη ρεβάνς του πρώτου γύρου του Challenge Cup.

Πρόκειται για μια από τις πιο ισχυρές ομάδες στο Ισραήλ, αφού μετρά 20 κατακτήσεις πρωταθλημάτων (τελευταία το 2020), ενώ είναι Κυπελλούχος στη χώρα της, έχοντας συνολικά 14 κατακτήσεις. 

Σε περίπτωση που η ομάδα της Νέας Σμύρνης περάσει, θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο την ουκρανική Ντνίπρο. Για τον πρώτο γύρο επίσης, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την ελβετική Νάφελς και ο Παναθηναϊκός με τη σλοβάκικη Σπάρτακ Μιγιάβα, ενώ ο Ολυμπιακός ξεκινά από τον δεύτερο γύρο και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Κομάρνο (Σλοβακία)/Τίρανα (Αλβανία).

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια