Αθλητικά

Βόλεϊ: "Κυανέρυθρη" και τη νέα σεζόν η Άννα Φωτεινού

Μετά τις Marcella Saini και Ιωάννα Καρέλια, τη σκυτάλη στις ανανεώσεις για την ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου παίρνει η Άννα Φωτεινού, με την έμπειρη κεντρική να δηλώνει έτοιμη να ενισχύσει τις "κυανέρυθρες" και την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Pre League.

Η ανακοίνωση:

"Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια Άννα Φωτεινού!

Η έμπειρη κεντρική με ύψος 1.81  αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του Ιστορικού στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της preleague.

Στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Πορφύρα και την Θέτιδα Βούλας!

Η Άννα δήλωσε στο Panionios.gr:  Για αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανιωνίου για την εμπιστοσύνη τους προς στο πρόσωπο μου.

Η απόφαση μου δεν ήταν δύσκολη, καθώς  από την προηγούμενη χρόνια είχαν ευοδωθεί οι βάσεις για την συνέχιση της  συνεργασίας μας.

Εύχομαι κ φέτος με την βοήθεια των φιλάθλων, οι οποίοι κάνουν την διαφορά να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους μας.

Κλείνοντας δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον άντρα μου Γιάννη για την υπομονή κ την συμπαράσταση του, γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι ο ρόλος της αθλήτριας-μητέρας είναι ιδιαίτερα δύσκολος.

Υγεία λοιπόν σε όλους κ καλή μας αγωνιστική χρονιά!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια