Αθλητικά

Βόλεϊ: Η Γεωργία Λιόλιου άλλο έναν χρόνο στα κυανέρυθρα

Ανανεώσεων συνέχεια στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου, με τη νεαρή ταλαντούχα ακραία Γεωργία Λιόλιου να συνεχίζει κι αυτή να φορά την κυανέρυθρη φανέλα.

Η ανακοίνωση:

"Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια Γεωργία Λιόλιου!

Η 21χρονη ταλαντούχα ακραία με ύψος 1.84 θα ενισχύσει την ομάδα του Πανιωνίου και την σεζόν 2022-2203 στο δύσκολο πρωτάθλημα της preleague.
Ξεκίνησε το βόλεϊ στις ηλικιακές ομάδες του Ολυμπιακού και πήρε το βάπτισμα με επιτυχία στην γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου την σεζόν 2021-2022!

Η Γεωργία δήλωσε στο Panionios.gr:  Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενη και θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή του Πανιωνίου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου για ακόμη μια χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Η θέληση και η σκληρή δουλειά είναι τα εφόδια, που σε συνδυασμό με την στήριξη του κόσμου θα φέρουν την ομάδα πιο κοντά στην επίτευξη των υψηλών της στόχων.

Έχουν ανανεώσει στην ομάδα του Ιστορικού:
 

Μαρσέλλα Σαίνι Πάσα
Καρέλια Ιωάννα Κεντρική
Φωτεινού Άννα Κεντρική
Βασιλαντωνάκη Σοφία Διαγώνια"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια