Αθλητικά

Βόλεϊ: Η Ελένη Βυθούλκα επιστρέφει στον Μίλωνα

Η Ελένη Βυθούλκα αποτελεί επίσημα την πρώτη προσθήκη της ομάδας βόλεϊ του Μίλωνα για τη σεζόν 2023-24. Η έμπειρη πασαδόρος είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Μίλωνα τη διετία 2019-21 και μετά από δυο χρόνια στις Αμαζόνες, όπου έπαιξε σε Volley League και Pre League, επιστρέφει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η ανακοίνωση:

"Έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Ελένη Βυθούλκα

Η διοίκηση του τμήματος βόλει του Μίλωνα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την πασαδόρο Ελένη Βυθούλκα για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η Ελένη Βυθούλκα, γνώριμη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης αφού είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Μίλωνα την περίοδο 2019-2021, επανέρχεται με την επιδίωξη να βοηθήσει τη γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα να παραμείνει στην κορυφή στην κατηγορία Pre League.

2021-2023 Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας

2019-2021 ΑΟΝΣ ΜIΛΩΝ

2017-2019 Απολλώνιος Κερατσινίου

2015-2017 Φοίνικας Πειραιά

2011-2015 Ζάκυνθος

Καλωσορίζουμε την Ελένη και της ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλούς αγώνες για τη νέα αγωνιστική περίοδο !

Η Ελένη Βυθούλκα, με την ευκαιρία της μετεγγραφής της σε μια σύντομη δήλωσή της ανέφερε τα ακόλουθα: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας του Μίλωνα για την επιλογή να επιστρέψω – για δεύτερη φορά – και να αγωνιστώ φορώντας τη φανέλα αυτής της σπουδαίας και ιστορικής ομάδας. Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα θα αποτελέσει τον ιδανικό χώρο για μια πετυχημένη χρονιά. Είμαι σίγουρη ότι με την αφοσίωση, την σκληρή προπόνηση και την αλληλεπίδραση μεταξύ μας, θα καταφέρουμε μεγάλα πράγματα”.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια