Αθλητικά

Βόλεϊ: Για πρώτη φορά στο Final-4 της ΕΣΠΕΔΑ οι Παίδες του Πανιωνίου

Σε μια σπουδαία επιτυχία έφτασε η ομάδα βόλεϊ Παίδων του Πανιωνίου, η οποία στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε με 3-0 της δυνατής Ηλιούπολης και τερμάτισε στην πρώτη τετράδα της Α' Φάσης του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ με 35 β., παίρνοντας την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης για πρώτη φορά. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα, ο οποίος τερμάτισε πρώτος με 54 β., σε μια νεοσμυρνιώτικη μονομαχία. Το άλλο ζευγάρι θα είναι αυτό ανάμεσα στον Ιωνικό και την Ηλιούπολη.

Διαβάστε την ενημέρωση του εφόρου της ομάδας, Πρόδρομου Τσάμη:

"Οι κόποι επτά και πλέον ετών δικαιώθηκαν και η ομάδα παίδων του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Final Four της ΕΣΠΕΔΑ.

Η νίκη – πρόκριση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία επειδή ήρθε απέναντι σε μια από τις αρτιότερες ομάδες του πρωταθλήματος, την Ηλιούπολη, η οποία τερμάτισε τρίτη.

Από τη θέση του εφόρου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανιωνίου για την εμπιστοσύνη που μας περιβάλει, τους προπονητές που διαχρονικά έχουν στηρίξει το τμήμα ( Σωτήρης Τσέργας, Τάσος Τοζίδης, Στέλιος Κουτσούρης, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Άγγελος Κανάσαρος), ιδιαιτέρως όμως την προπονήτριά μας Φωτεινή Πόγκα, γιατί έχει τον τρόπο να κάνει τα παιδιά να λατρεύουν το άθλημα (και η αγάπη οδηγεί στις επιτυχίες), τους χορηγούς, τους γονείς και βέβαια τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τα παιδιά. Από τον πρώτο αθλητή που μπήκε σε ένα άδεια γήπεδο πριν από επτά χρόνια, όταν επανασυστάθηκε το τμήμα, μέχρι τη σημερινή υπέροχη ομάδα.
Για την ιστορία, η σύνθεση της ομάδας μας ήταν:

Προπονήτρια: Φωτεινή Πόγκα

Αποστολή: Φώτης Σουβλέρης, Ηρακλής Γραμματίκης, Χρήστος Σπανάκης, Θάνος Μπονώρης, Λάμπρος Λεβέντης, Δημήτρης Συνοδινόπουλος, Δημήτρης Γονίδης, Δαμιανός Βικάτος, Αντριάνο Σέχου, Κωνσταντίνος Μεταξάς, Ηλίας Νάνος, Κίμωνας Ιεροπουλος και Δημήτρης Γρατσινόπουλος".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια