Αθλητικά

Βόλεϊ Ανδρών Πανιωνίου: "Δε φοβόμαστε τίποτα και κανέναν"

Τα πράγματα κυλούν ιδανικά για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ιστορικού, το οποίο προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά-πρόκληση που θα το βρει στη νεοσύστατη Pre League. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε τον κόσμο του Πανιωνίου πως με νέους ανθρώπους στο τιμόνι, με το ρόστερ να έχει κλείσει νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα, με τα παράβολα για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα να έχουν καταβληθεί και το ρουχισμό της ομάδας να έχει εξασφαλιστεί από προσωπικές χορηγίες μελών των Πανθήρων, όλα βαίνουν καλώς στο ξεκίνημα της νέας εποχής. Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα στον κόσμο του Ιστορικού να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα στην απαιτητική χρονιά που έρχεται.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και αν κρίνουμε από τον τρόπο που έχει ξεκινήσει η σεζόν 2020-2021 για την ομάδα μας τότε έχουμε κάθε λόγο για να χαμογελάμε και τώρα, αλλά και στο μέλλον.

Με νέα φιλοσοφία, με νέους άφθαρτους ανθρώπους στο τιμόνι και με βασικό όπλο το σήμα ΚΑΙ τα ιδανικά που πρεσβεύει ο τεράστιος Σύλλογος που εκπροσωπούμε και τον κόσμο του «Ιστορικού», το ανδρικό τμήμα βόλεϊ ετοιμάζεται για το φετινό ταξίδι στη νεοσύστατη Men's Pre-League Volleyball Clubs.

Έχοντας ολοκληρώσει το ρόστερ της, πριν από κάθε ομάδα, με αθλητές διψασμένους για διάκριση με τον Πανιώνιο, η ομάδα συνεχίζει την καθημερινή δουλειά προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά και μη.

Με προσωπικές χορηγίες μελών του Panthers est.1983 έχει εξασφαλιστεί ο ρουχισμός της ομάδας για τη νέα σεζόν, ενώ κανονικά έχουν καταβληθεί όλα τα αναγκαία παράβολα για τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Δεν επαναπαυόμαστε. Η χρονιά είναι μεγάλη και θα χρειαστεί κάθε βοήθεια, από κάθε φίλαθλο του Πανιωνίου. Μικρό ή μεγάλο, άνδρα ή γυναίκα, ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης μας χρειάζεται όσο ποτέ.

Με τον κόσμο στο πλευρό μας, δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Γιατί όπως είναι γνωστό…

«Τα παιδιά στην κερκίδα, είναι η μόνη σου ελπίδα»… Πανιώνιε ρομαντικά δίπλα σου

Stay tuned."

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια