Αθλητικά

Βόλεϊ Ανδρών Πανιωνίου: Ανακοίνωση των Πανθήρων και ενημέρωση για το σημερινό ματς με ΑΟ Αιγιαλέων

Ανακοίνωση για τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου, για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Θεοδωρόπουλο αλλά και την ανάγκη να στηρίξει ο κόσμος το τμήμα, εξέδωσαν οι Πάνθηρες. Αναλυτικά:

"Ξεκινώντας το ταξίδι της ανάληψης ενός τμήματος του Συλλόγου, γνωρίζαμε πως το πακέτο περιέχει χαρές αλλά και απογοητεύσεις.

Η πανδημία μας το επαλήθευσε. Ένα χρόνο αναμονής, ενώ είχαμε στηθεί για να παίξει η ομάδα. Αγωνία, άγχος, ανυπομονησία.

Επιτέλους, φέτος τον Οκτώβρη, πατήσαμε παρκε. Αρκούσε που βλέπαμε το σήμα του Συνδέσμου και εκείνο των αδερφών (και χορηγών) μας από HOLMESDALE FANATICS ULTRAS CPFC στη φανέλα.

Η χαρά μας ανείπωτη. Πόσο μάλλον βλέποντας το κλίμα της ομάδας να είναι άριστο.

Παίκτες, προπονητής, προσωπικό με διάθεση και χαμόγελο, λόγω των ενεργειών των ατόμων που έχουν επιλεχθεί από το Panthers Club 1983 να εκτελούν χρέη εφόρων του τμήματος και οι οποίοι τρέχουν καθημερινά για όλα τα ζητήματα που αφορούν μια ομάδα.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα. Η αρχή είχε γίνει με μια εκτός έδρας νίκη στο Αίγιο και την ελπίδα πως η ομάδα θα πήγαινε πολύ καλά αγωνιστικά.

Ωστόσο, οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες και η προβληματικές εμφανίσεις σε κάποια σημεία των αγώνων μας επανέφεραν σε συναισθήματα δύσκολα.

Πάρθηκε η απόφαση για λήξη συνεργασίας με τον προπονητή και την ομάδα μας προπονούν προς το παρον οι Τοζίδης (από τις ακαδημίες) και Μάμας (που επέστρεψε στον Πανιώνιο).

Αύριο, Σάββατο στις 18:00, στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" η ομάδα μπαίνει για να παλέψει τον πρώτο αγώνα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος (εναντίον του Αιγίου).

Τώρα, περισσότερο από ποτέ η ομάδα χρειάζεται ηθική αλλά και οικονομική στήριξη.

Το γεμάτο γήπεδο και το εισιτηριάκι των €5 είναι το έλαχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε.

Το τμήμα βόλεϊ είναι το δικό μας στοίχημα. Γύρω του υπάρχει όλο το Panthers Club 1983.

Προπονητής, έφορος, αθλητές, φυσιοθεραπευτές, άνθρωποι στα εισιτήρια. Παντού Πάνθηρες, άντρες και γυναίκες του Club. Άνθρωποι του Πανιωνίου.

Η αυριανή αγκαλιά μας στο τμήμα θα διώξει τα άσχημα συναισθήματα της απογοήτευσης και θα μας επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση του Οκτωβρίου.

Δυνατά με φωνή, παλμό και υπομονή.

Πάνθηρες δυνατοί, Πανιώνιος ισχυρός".

 

Ακόμη, ο Ιστορικός ενημέρωσε τον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον ΑΟ Αιγιαλέων σήμερα (27/11, 18:00, live από το κανάλι του panionia idea στο youtube), στο οποίο οι "κυανέρυθροι" θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες:

"*Οι πόρτες του κλειστού «Ανδρέας Βαρίκας» θα ανοίξουν για τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ στις 17:00.

*Στους χώρους έξω από το γήπεδο, θα γίνεται η πώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την ομάδα του Αιγίου, με το κόστος να είναι στα πέντε (5) € και καρτών οικονομικής στήριξης του τμήματος βόλεϊ των ανδρών με το κόστος να είναι στα δέκα (10) €.

*Στο γήπεδο έχουν το δικαίωμα να μπουν αποκλειστικά εμβολιασμένοι θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, προσκομίζοντας το απαραίτητο Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον COVID-19.

*Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δυο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτών (48) ωρών, πριν από την ώρα έναρξης του αγώνα.

*Οι ανήλικοι εώς και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να βρεθούν εντός του γηπέδου, εφόσον προσκομίσουν αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (Self Test), το οποίο έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

*Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων, μέσα στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας».

*Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ χρειάζεται την πραγματική του δύναμη, τον κόσμο του. Το απόγευμα του Σαββάτου, ζητάμε την παρουσία σας, στην προσπάθειά μας, για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια