Αθλητικά

Βόλεϊ: Ανανέωσε με τον Μίλωνα ο Σάκης Ψάρρας

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάκη Ψάρρα ανακοίνωσε ο Μίλωνας, μετά από μία σεζόν άλλωστε στην οποία ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε την ανδρική ομάδα βόλεϊ στην τετράδα του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο Final-4 του Κυπέλλου, στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς", ενώ οι Νεοσμυρνιώτες έπαιξαν για πρώτη φορά και στην Ευρώπη. Ο Σάκης Ψάρρας θα συνεχίσει για τέταρτη σεζόν στον Μίλωνα, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα ξανά σε μία πολύ καλή πορεία και του χρόνου σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:

"Η διοίκηση του τμήματος βόλει του Μίλωνα αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά του προπονητή Σάκη Ψάρρα στη φετινή πολύ επιτυχημένη πορεία της αντρικής ομάδας του Μίλωνα – τόσο αγωνιστικά όσο και στη δημιουργία κουλτούρας αμάδας με διαρκή πρόοδο, ομαδικότητα και ανταγωνιστικότητα, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για μια ακόμη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της αθλητικής διαδρομής της περιόδου, πολλά και σημαντικά ήταν τα επιτεύγματα της αντρικής ομάδας βόλει στα οποία ο προπονητής άφησε το δικό του αποτύπωμα.
• Η κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα της Volley League για πρώτη φορά και η συμμετοχή στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.
• Η πρόκριση και η συμμετοχή σε Final Four της διοργάνωσης League Cup.
• Η πρόκριση και η συμμετοχή σε Final Four της διοργάνωσης Κυπέλλου.
• Η συμμετοχή σε Ευρωπαική διοργάνωση.

Ο Σάκης Ψάρρας μαζί με τους συνεργάτες του συνεισέφερε στο να δώσουν όλοι οι αθλητές τον καλύτερο εαυτό τους καθοδηγώντας τους σε σημαντικές επιτυχίες οι οποίες καταξίωσαν την αντρική ομάδα βόλει του Μίλωνα ως μια από τις πιο ανταγωνιστικές και ανερχόμενες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε στο Σάκη υγεία και καλούς αγώνες για άλλη μια αγωνιστική περίοδο με γεμάτο κόσμο και νέα παιδιά στο γήπεδο όπως έγινε αυτή τη χρονιά".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια