Αθλητικά

Βόλεϊ: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα Πανιώνιος-Πιερικός

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου ξεκινά τις υποχρεώσεις της στη Β' φάση της Pre League υποδεχόμενη τον Πιερικό (22/1, 15:30) και το τμήμα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους σχετικά με την παρουσία τους στο γήπεδο, αφού λόγω μέτρων μόλις 35 φίλοι του Ιστορικού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, ενώ στα 10 ευρώ είναι οι κάρτες στήριξης. Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Men's Pre-League Volleyball Clubs, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ θα υποδεχτεί τον Sfk Pierikos Volley, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 15:30.

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ υπενθυμίζεi πως εξαιτίας των έκτακτων μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο πληρότητας στα γήπεδα κατά τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας με μέγιστο όριο τους 1.000 θεατές.

Έτσι, θεωρείται αδύνατο να καλυφθούν οι ανάγκες για τους φίλους της ομάδας μας.

Έτσι, για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος, την ημέρα του αγώνα θα επιτραπεί η είσοδος σε μόλις τριάντα πέντε (35) άτομα. Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας, ας επικοινωνήσει εκ των προτέρων μαζί μας.

*Στους χώρους έξω από το γήπεδο, θα γίνεται η πώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την ομάδα του Πιερικού, με το κόστος να είναι στα πέντε (5) € και καρτών οικονομικής στήριξης του τμήματος βόλεϊ των ανδρών με το κόστος να είναι στα δέκα (10) €.

*Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων, μέσα στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας»

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια