Αθλητικά

Βόλεϊ: Αμέριστη εμπιστοσύνη στον Γιώργο Δεναξά ο Μίλωνας

Οι άνθρωποι του Μίλωνα είναι εξαιρετικά ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Γιώργου Δεναξά στην ομάδα και με ανακοίνωση του συλλόγου γνωστοποιείται πως ανανεώνεται η εμπιστοσύνη στο νεαρό τεχνικό. 

Ο Γιώργος Δεναξάς, ο οποίος ανέβασε τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ στην Α2, οδήγησε τις Νεάνιδες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ και ένα βήμα πριν τα τελικά του Πανελληνίου ενώ την περσινή σεζόν που δεν υπήρχε δράση λόγω της πανδημίας στα τμήματα αυτά διετέλεσε βοηθός του Σάκη Ψάρρα στην ανδρική ομάδα που συμμετείχε στη Volley League, συνεχίζει στο τιμόνι των Γυναικών ενώ θα έχει υπό την ευθύνη του όλες τις υποδομές βόλεϊ στα κορίτσια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με γνώμονα την κοινή πεποίθηση ότι “βαδίζουμε” στον σωστό δρόμο, ο Σύλλογος μας ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στον Coach Γιώργο Δεναξά, αναθέτοντας του και πάλι μαζί με την Γυναικεία ομάδα και όλο το “οικοδόμημα” των υποδομών μας στα κορίτσια, προσβλέποντας  σε ένα ακόμη πιο αίσιο μέλλον.

Είμαστε σίγουροι ότι στα επόμενα λίγα χρόνια οι προσδοκίες μας αλλά κυρίως το όραμα του Coach Δεναξά θα γίνει πραγματικότητα.

Coach καλή χρονιά, καλή δύναμη και είμαστε όλοι δίπλα σου.

Επιτροπή Volley"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια