Δημοτικά

«Μπαχαλάκηδες» αποκαλεί ο Τζουλάκης τους εκπροσώπους 20,000 πολιτών της Νέας Σμύρνης

Μετά τους 21 δημοτικούς συμβούλους ολόκληρης της Αντιπολίτευσης -και μάλιστα εκπροσώπους σύσσωμου του πολιτικού φάσματος- που διεκδικούν με όλα τα νόμιμα διαδικαστικά μέσα, λεπτομερή ενημέρωση για το νέο Δημαρχείο στο ''Μινέττα'' -κυρίως όσον αφορά το θέμα τεχνικής μελέτης εγκατάστασης- δηλαδή πόσες υπηρεσίες θα φύγουν από το κεντρικό Δημαρχείο, πόσο θα στοιχίσει η μεταφορά κλπ, για να προσδιοριστεί λεπτομερώς το ετήσιο κόστος φυσικά, και με τον Δήμαρχο να μην δεσμεύεται και να διακόπτει ο ίδιος την 3η κατά σειρά συνεδρίαση, η Δημοτική Αρχή ''βγήκε στον πόλεμο'' με ανακοίνωση που απαντάει σε ολόκληρη την Αντιπολίτευση σε όλα όσα είναι γνωστά ΜΟΝΟ! ''Βγήκε η Αμερική στον πόλεμο??'' χαχα

Φυσικά στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο βάζει ΟΛΟΚΛΗΡΗ συνεδρίαση, την 24η, (ως ώφειλε) στους ''μπαχαλάκηδες'' όπως τους αποκαλεί βέβαια, με μοναδικό θέμα (ως ώφειλε) την εκτενή ενημέρωση για το Μινέττα. Τελικά η κοινωνία θα μπορέσει να ενημερωθεί εκτενός από τους 21 Συμβούλους της ''πλειοψηφίας'' αφού ενημερωθούν και οι ίδιοι.

Not bad οι ''μπαχαλάκηδες'' ε;; Νομιμότητα VS Νομιμότητας !!

Ετσι λοιπόν η Δημοτική Αρχή Τζουλάκη και αφού αποκαλεί ''μπαχαλάκηδες'' με '' '',τους 21 δημοτικούς συμβούλους -που είναι και πλειοψηφία (41 έχει σύνολο, οι 21 είναι αντιπολίτευση, άρα 20 έχει η Δημοτική Αρχή), ξεχνώντας ότι εκφράζουν πολιτικά τουλάχιστον 20,000 νεο-σμυρνιώτες φορολογούμενους - 12,000 άλλοι ψήφισαν Τζουλάκη - ανακοινώνει τα ακόλουθα

 

TO NEO ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη μεταστέγασης των υπηρεσιών του Δήμου σε άλλο κτίριο καθώς το υπάρχον δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής. Είναι απαράδεκτο να καταδικάζουμε τους υπαλλήλους του Δήμου να εργάζονται σε αντίξοες, αντιπαραγωγικές, απαράδεκτες συνθήκες εργασίας. Την ακαταλληλότητα του υπάρχοντος κτιρίου αναφέρουν σε σχετικό έγγραφό τους τόσο ο Τεχνικός Ασφαλείας του Δήμου όσο και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου.
Με οδηγό την εκτίμηση πιστοποιημένης ορκωτής εκτιμήτριας ακινήτων, ορίστηκαν οι οικονομικές προδιαγραφές για το νέο κτίριο. Εδώ και ένα περίπου χρόνο έχει ξεκινήσει η διαδικασία μεταστέγασης και έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες με τελευταία στη σειρά την κατακύρωση της δημοπρασίας για την ενοικίαση του νέου κτιρίου από την Οικονομική Επιτροπή.
Είναι απαράδεκτο και άνευ ερμηνείας να αμφισβητείται αυτή η διαδικασία και να υπάρχει παράνομη απαίτηση από την μεριά της αντιπολίτευσης να μην ισχύσει η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, γεγονός που βάζει προσωρινά φρένο στην μεταστέγαση των υπηρεσιών του Δήμου. Με προσχήματα και με βασικό στόχο την πλήρη «μπαχαλοποίηση» του Δήμου, η αντιπολίτευση κινείται αδικαιολόγητα σε ολισθηρά μονοπάτια. Τελικός αποδέκτης κάθε κίνησής μας πρέπει να είναι οι Δημότες. Οφείλουμε να τιμήσουμε την ψήφο τους. Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.
Το νέο Δημαρχείο είναι αντάξιο της ιστορίας της πόλης μας, των εργαζομένων και των δημοτών του Δήμου μας. Δεσμευόμαστε πως θα το αποκτήσουμε.

ΟΙ «ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, διαλύθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ψηφιστούν θέματα που αφορούν μεταξύ άλλων την υποστήριξη εργαζομένων σε επικείμενα δικαστήρια, την πληρωμή των καθαριστριών στα σχολεία, την πληρωμή προμηθευτών και την μισθοδοσία όλων των υπαλλήλων του Δήμου, θέματα δηλαδή που περιλαμβάνονται στην ψήφιση του προϋπολογισμού κάθε έτους.
Με προσχήματα και με βασικό στόχο την πλήρη «μπαχαλοποίηση» του Δημοτικού Συμβουλίου η αντιπολίτευση κινείται αδικαιολόγητα σε ολισθηρά μονοπάτια. Μια ανήκουστη και ετερόκλητη συμμαχία δημοτικών παρατάξεων λειτουργεί διαλυτικά εις βάρος των δημοτών και των εργαζομένων του Δήμου, καταστρατηγώντας την έννοια της απλής αναλογικής. Η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτό έχουν ως τελικό αποδέκτη τους Δημότες και όχι την δημοτική αρχή. Οφείλουμε να τιμήσουμε την ψήφο των δημοτών και ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.''

 

Για να μην λέτε ότι δεν δίνουν μάχες οι της Δημοτικής Αρχής...

 

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια