Αθλητικά

To πρώτο τουρνουά “Αχιλλέας Μέντζος'' διοργανώνει ο Μίλωνας

 

Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει την διοργάνωση του πρώτου Τουρνουά Αντρικων Ομάδων ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΝΤΖΟΣ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 14-15-16 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο της Ομάδας μας, και σε αυτό θα πάρουν μέρος οι ομάδες του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, του ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΡΑΦΗΝΑΣ και του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ. 
Με την ευκαιρία της συμμετοχής της ομάδας της Ραφήνας που είναι μια ομάδα από τις πρόσφατα πληγεισες περιοχές της φονικης πυρκαγιάς της Αττικής, ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τις άλλες τρεις ομάδες, θα δωρισει ότι χρήματα συγκεντρωθουν σε μια πληγεισα οικογένεια από την φωτιά που θα υποδειχθει από τους ανθρώπους του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ. 
Τα πρόγραμμα του τουρνουά θα ανακοινωθεί μέσα στον Αύγουστο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Σύλλογο μας σε δύο ανθρώπους που είναι κοντά μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την υποστήριξη που μας δίνουν για την διοργάνωση αυτού του Τουρνουά. o Βαγγέλης Αμαραντος με την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού ΑΛΦΑ είναι πάντα δίπλα μας σαν πραγματικοί Μιλωνιτες. 
Σας περιμένουμε όλους τον Σεπτέμβριο να τιμήσουμε αυτό τον τεράστιο αθλητή τον Αχιλλέα Μέντζο, να βοηθήσουμε κάποιους πληγέντες από την φωτιά, αλλά και για να δείτε τον ΝΕΟ ΜΙΛΩΝΑ.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια