Αθλητικά

Το Nstv στο περίπτερο του Ερασιτέχνη ΠΓΣΣ και των Πανθήρων στην πλατεία Νέας Σμύρνης

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς, σύλλογοι και φορείς διατηρούν περίπτερα, όπου μπορεί ο κόσμος να τους επισκεφτεί για να γνωρίσει το έργο τους.

Ανάμεσά τους προφανώς ξεχωρίζουν τα περίπτερα του Ερασιτέχνη Πανιωνίου και των Πανθήρων, των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου.

Εκ μέρους του Ερασιτέχνη Πανιωνίου μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr το μέλος του ΔΣ και έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Κώστας Κανταρτζόγλου, ο οποίος τόνισε τη σημασία της άσκησης και της συμμετοχής για τα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να προσθέσουν τον αθλητισμό και την κίνηση στη ζωή τους. Μέσω του περιπτέρου, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος προσπαθεί να προωθήσει τα πολλά και διαφορετικά τμήματά του, ενώ οι επισκέπτες και περαστικοί δείχνουν ενδιαφέρον τόσο για πληροφορίες, όσο και για να αγοράσουν τα είδη που διατίθενται στο περίπτερο που θα βρίσκεται εκεί για όλη τη διάρκεια του εορταστικού δεκαημέρου.

Από το περίπτερο των Πανθήρων ο Γιώργος παρουσίασε τα είδη που μπορούν οι φίλαθλοι να αγοράσουν, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη μπλούζα με το σύνθημα «Πανιώνιος σημαίνει προσφυγιά» και συμπλήρωσε πως θα βρίσκονται εκεί από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ κάθε μέρα και για όλη τη διάρκεια του δεκαημέρου.

 

 

 

 

 

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια