Αθλητικά

Το αντίο του Λεωνίδα Βόκολου στον Πανιώνιο

Ο Λεωνίδας Βόκολος δε θα συνεχίσει στον πάγκο του Πανιωνίου από τη στιγμή που η ομάδα θα αγωνίζεται πλέον στη Γ' Εθνική, με την Κ19 και τον Δημήτρη Κοροπούλη να αναλαμβάνουν πλέον το φορτίο να καθοδηγήσουν τον Ιστορικό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ιστορίας του. Ο πρώην πια τεχνικός των "κυανέρυθρων" αποχαιρέτησε την ομάδα με την οποία έχει ιδιαίτερους δεσμούς όλα αυτά τα χρόνια, με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media:

«Ένα ακόμη πολύ δύσκολο, αλλά πάντα ξεχωριστό εφόσον αφορά τον αγαπημένο Πανιώνιο, ταξίδι ολοκληρώθηκε. Οι νέες συνθήκες δεν επιτρέπουν τη συνέχεια της κοινής πορείας.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον μοναδικό κόσμο του Πανιωνίου για την ανιδιοτελή και μεγάλη του στήριξη όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα αλλά και στο πρόσωπο μου.Με αυτούς δίπλα στην ομάδα, ο δύσκολος δρόμος που καλείται να διανύσει ο σύλλογος θα καλυφθεί και γρήγορα και το κυριότερο, όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνα.

Η ομάδα, ο κόσμος της, όλα γύρω από τον Πανιώνιο, καταλαμβάνουν ξεχωριστό μέρος της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Και είμαι σίγουρος, πως δεν αποτελούν μόνο αναμνήσεις, αλλά οι πορείες μας, κάποια στιγμή θα συναντηθούν ξανά. Δεν γίνεται αλλιώς».

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια