Αθλητικά

Τμήμα Χάντμπολ Πανιωνίου: "Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συναισθήματα"

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με χαρές και ωραία συναισθήματα ήταν αυτό που πέρασε για τους ανθρώπους του τμήματος χάντμπολ του Πανιωνίου. Η παρουσία των Πανθήρων στο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας στο Λουτράκι, η κοπή της πίτας στον Γαλαξία αλλά και η παρουσία των ανθρώπων του Ερασιτέχνη στο νικηφόρο παιχνίδι των Γυναικών έδωσε μεγάλη χαρά στους ανθρώπους του τμήματος, που εδώ και καιρό παλεύουν παρά τις δυσκολίες να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του Ιστορικού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν από το τμήμα χάντμπολ των "κυανέρυθρων" στο blog της ομάδας:

"Το τμήμα μας έζησε αυτό το Σαββατοκύριακο ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ  ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ!

Αρχικά στον αγώνα της αντρικής ομάδας στο Λουτράκι το Σάββατο 8 Φλεβάρη η Αντρική ομάδα παίζοντας το παιχνίδι είδε να μπαίνουν στο γήπεδο τραγουδόντας ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ!!

Η Χαρά και η συγκίνηση μέσα στην ομάδα ήταν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!
Το μόνο άσχημο που μας στεναχώρησε ιδιαίτερα είναι που δεν μπορέσαμε να δώσουμε την χαρά της νίκης στα "αδέλφια μας" που ταξίδευσαν να μας ενισχύσουν!

Πιστεύω όμως ότι τους δείξαμε ότι είμαστε "Πανιώνιοι" απο την προσπάθεια που καταβάλαμε μέχρι το τέλος.

Στην κοπή της πίτας  (θα ακολουθήσει αναλυτική ανάρτηση) την επόμενη το πρωί οι Άντρες όλο για αυτό μιλούσαν και έλεγαν πόση ενέργεια και δύναμη τους έδωσε η παρουσία σας!!

Μαζί μας ΠΑΙΔΙΑ σας χρειαζόμαστε  ΟΣΟ δεν μπορείτε να φανταστείτε!!

Την Κυριακή λοιπόν μετά την πίτα του τμήματος στον Γαλαξία και "τρέχοντας να προλάβουν" οι Γυναίκες μας το "εντός έδρας" παιχνίδι στην ΣΑΛΑΜΙΝΑ με την ομάδα της Κρήτης τον "ΩΡΙΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ" τα κορίτσια μας είδαν με μεγάλη χαρά την συμπαράσταση απο την πλευρά του Ερασιτέχνη.

Ο Γεν. Γραμματέας Κος Μιχαηλίδης μαζί με τον "νέο άνθρωπο" του τμήματος τον Έφορο του Γυναικείου Κο Χρόνη Ντάγιο ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας που κέρδισε τον αγώνα με σκορ 39 - 10.

Ξέρω πολύ καλά ότι το αποτέλεσμα αυτό (λόγω ελλείψεων και τραυματισμών) οφείλεται καθαρά στην παρουσία των δύο αυτών ανθρώπων που συγκίνησαν τα κορίτσια μας και τους έδωσαν "δύναμη" χαρά και συναίσθημα ότι κάποιοι ενδιαφέρονται για αυτό που γίνεται στο τμήμα!

Ενα δυήμερο γεμάτο συναισθήματα και ανεξάρτητα απο τα αγωνιστικά αποτελέσματα ελπίζουμε σιγά σιγά να δουν ΟΛΟΙ οι "ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ" τι προσπαθούμε να "σώσουμε" για αρχή και να "δημιουργήσουμε" στην συνέχεια σε αυτό το ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια