Πολιτιστικά

''Της Υγείας τα καμώματα'' με τον Φωτογράφο Σωτήρη Ζαφείρη

Γράφει η Βάσια Σταυριανού

Απο την συχνότητα του  www.nstv.gr/nstvlive και την εκπομπή «Της Υγείας τα καμώματα» με την Βάσια Σταυριανού, φιλοξενήθηκε ο κύριος Σωτήρης Ζαφείρης.

Ο Σωτήρης Ζαφείρης είναι Δημιουργός Δικτύωσης- οργάνωσης- concept - και εκδηλώσεων. Έχει εκθέσει φωτογραφίες του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε γκαλερί και μουσεία. Επίσης είναι δάσκαλος φωτογραφίας και ασχολείται με την δημιουργική-καλλιτεχνική φωτογραφία αλλά και επαγγελματικά. Ακόμα είναι οραματιστής και καινοτόμος. Κατέχει πτυχίο φωτογραφίας, master interactive media.Θέμα της εκπομπής ήταν: Όταν συνδέεσαι με την εσωτερική σου φλόγα τότε είσαι υγιής.

Αρχικά ο κύριος Σωτήρης Ζαφείρης μας εξήγησε πως όταν βλέπουμε μια φωτογραφία του 1945 ουσιαστικά είναι κάτι το άχρονο. Δεν έχει χρόνο ούτε χώρο.

Μίλησε για τα αρώματα πως δεν θεραπεύουν όταν μας συνδέουν με την μνήμη αλλά όταν μας συνδέουν με την μνημοσύνη μας.

Ακόμα είπε πως Yoga σημαίνει ένωση μέσο ασκήσεων σωματικών, αναπνευστικών ώστε να ξανά συνδεθούμε με αυτο που είμαστε. Τρόπος αυτογνωσίας.

Δυνατότητες επικοινωνίας: Μέσα απο την σελίδα "Αγκαλιάζοντας την χαρά" , www.luminusphotography.com, και Sotiris Zafeiris Photographer στο Facebook.

Share this Post:

Συντάκτης Βάσια Σταυριανού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια