Πολιτιστικά

''Της Υγείας τα καμώματα'' με τον Αρη Λεφάκη,Γκαλερίστα

γράφει η Βάσια Σταυριανού

Απο την συχνότητα του www.nstv.grν/nstvlive και την εκπομπή «Της Υγείας τα Καμώματα» με την Βάσια Σταυριανού. Φιλοξενούμενος ήταν  ο κος Άρης Λεφάκης.

Το θέμα της εκπομπής ήταν: Η επίδραση της τέχνης στη ζωή μας.

Είναι η νέα γενιά που αναλαμβάνει τα ινία της Γκαλερή Λεφάκης.Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην SCIENCESPO του Παρισιού στο τμήμα Ευρωπαικών σπουδών και marketing.Έχει εργαστεί στην Μόνιμη Αντιπρωσοπεία της Ελλάδας στην Unesco στο Παρίσι καθώς και στη Loreal, στο τμήμα marketing του Yves saint Laurent. Σήμερα, είναι υπεύθυνος του καταστήματος τις Galerie Lefakis στην Κηφισιά. Επίσης στις αρμοδιότητες του συμπεριλαμβάνονται η διοργάνωση εκθέσεων και η επιμέλεια των καταλόγων της Galerie Lefakis.

Αρχικά μας μίλησε για κάθε έργο τέχνης το οποίο μας ξυπνάει κάτι διαφορετικό, μια μνήμη, μας δημιουργεί ένα συναίσθημα, κάποιες εικόνες.

Επίσης ο κος Άρης Λεφάκης μας ενημέρωσε ότι μέσα απο την τέχνη ευαισθητοποιούμαστε και βλέπουμε τα πράγματα με άλλο πρίσμα.

Τέλος εξήγησε οτι το σπουδαιότερο δώρο είναι ενα έργο τέχνης. Όσο περνάει ο καιρός ανεβάζει την αξία του, και παιρνάει απο την μια γενιά στην άλλη.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια