Δημοτικά

Tιμή σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης

Σε ένα κατάμεστο Αμφιθέατρο, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, υλοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία μια μεγάλη δράση του Τμήματος Παιδείας & Νεολαίας του Δήμου Νέας Σμύρνης με τίτλο «Παιδεία σε Δράση». Το τέλος της πανδημίας επέτρεψε τη βράβευση όλων των μαθητών των σχολείων της πόλης μας που εισήλθαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τα έτη 2020, 2021, 2022 καθώς και των αριστούχων κάθε σχολείου. Πλημμύρισε από χαρούμενα νιάτα, λοιπόν, το Ίδρυμα Ευγενίδου και περήφανους γονείς που χειροκρότησαν όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και τις επιτυχίες τους.

 

Παρόντες από το Δήμο μας ήταν ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Τσιάπης, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Χρηστάκης, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Γιώργος Κουτελάκης και Δημοτικοί Σύμβουλοι Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης, οι οποίοι και πραγματοποίησαν τις απονομές.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή της ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Από τη Σμύρνη στη Νέα Σμύρνη 1922-2022», μιας ιδέας του Αντιδημάρχου Παιδείας Πολύδωρου Συρίγου για την ιστορία της πόλης μας μέσα στο χρόνο, που μετουσιώθηκε σε ένα άρτιο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα σε κείμενα και διαλόγους από μικρούς μαθητές.

Ακολούθησαν βραβεύσεις εκπαιδευτικών που συνταξιοδοτήθηκαν τα τελευταία χρόνια για τη συνεισφορά τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους εθελοντές εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την πολύπλευρη προσφορά τους στην κοινωνία της Νέας Σμύρνης.

 

 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλο το τμήμα Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να διοργανωθεί άρτια μια τόσο σημαντική εκδήλωση. Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους φοιτητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά μας με σεβασμό και τεράστια θέληση για προσφορά.

 

Φωτογραφίες: Κατερίνα Σταματούλη

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια