Αθλητικά

Θετικά νέα από την τηλεδιάσκεψη ΠΣΑΠ, ΕΠΟ και παικτών για τη συνέχεια της Γ' Εθνικής

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (22/12) ανάμεσα σε ΠΣΑΠ, ΕΠΟ και εκπροσώπους των ομάδων των 10 ομίλων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο, αφού το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας που πήρε μέρος, Παναγιώτης Διακοφώτης, μετέφερε τη δέσμευση της ΕΠΟ πως θα γίνει ό, τι είναι εφικτό, ώστε να συνεχιστεί και ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Σειρά πλέον παίρνει μια νέα τηλεδιάσκεψη που θα γίνει μεταξύ του ΠΣΑΠ, της ΕΠΟ, της επιτροπής των ποδοσφαιριστών και των Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργου Μαυρωτά, ώστε να συζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Ο ΠΣΑΠ μετά από αίτημα επιτροπής ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία, κατανοώντας την ανησυχία τους και έχοντας ως αρχή τη βελτίωση του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνέβαλε στην υλοποίηση τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ της ΕΠΟ που εκπροσωπήθηκε από το μέλος της εκτελεστικής της επιτροπής κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, εκπροσώπων των 10 ομίλων της Γ’ Εθνικής και του Συνδέσμου μας, με την παρουσία του προέδρου του Γιώργου Μπαντή.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ και η επιτροπή των ποδοσφαιριστών μετέφεραν στον κ. Διακοφώτη την αγωνία τους και τον έντονο προβληματισμό τους για τη διακοπή του πρωταθλήματος, όπως και τις επιπτώσεις που τους προκαλεί η μακροχρόνια αποχή τους από τους αγωνιστικούς χώρους και ζήτησαν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, που τελείται υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Ο κύριος Διακοφώτης από την πλευρά του μας μετέφερε τη δέσμευση της Ομοσπονδίας πως θα πράξει ότι είναι εφικτό, ώστε με το νέο έτος να αρχίσει ξανά και ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Μάλιστα αποφασίστηκε από κοινού, ΠΣΑΠ, ΕΠΟ και επιτροπή των ποδοσφαιριστών, να στείλουν στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά αίτημα να διεξαχθεί ευρεία τηλεδιάσκεψη, με θέμα το πώς και πότε θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Σύνδεσμός μας πάντα θα δηλώνει παρών και θα στέκεται αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή πρωτοβουλία λαμβάνεται, για τη βελτίωση και ανάδειξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και ευρύτερα του αθλητισμού».

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια