Πολιτιστικά

Θερινός Κινηματογράφος από την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

Από την Δευτέρα 12/6 και για όλο το καλοκαίρι θα λειτουργεί στην Ταράτσα της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης ο Θερινός Κινηματογράφος.

Εδώ και πέντε χρόνια οι φίλοι, τα μέλη της λέσχης και οι κάτοικοι των γειτονιών μας έχουν την δυνατότητα να βρεθούν σε ένα πολύ όμορφο και με μεράκι φτιαγμένο μέρος τα βράδια του καλοκαιριού και να δουν διαλεγμένες και ποιοτικές ταινίες.

Στο Θερινό σινεμά της λέσχης έχουν προβληθεί ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου με παρουσία των συντελεστών τους (σκηνοθέτες, ηθοποιοί ,κ.α), ντοκιμαντέρ με συζητήσεις παρουσία των δημιουργών, ακόμη και ταινία Α΄ προβολής που έχει φέρει η λέσχη μετά από συνεννόηση με τους δημιουργούς.

Η ταράτσα της λέσχης είναι το στέκι όχι μόνο για τους σινεφίλ αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να βρεθεί το βράδυ σε ένα μέρος με αγιόκλημα και γιασεμί, ζωγραφισμένους τοίχους, να ακούσει καλοκαιρινές μουσικές με κρύα μπύρα και ποτό.

Η Εργατική Λέσχη έφτιαξε ένα χώρο που λειτουργεί με ελεύθερη είσοδο για οποιαδήποτε δραστηριότητα λαμβάνει χώρα.

Φιλοδοξία μας είναι να βρεθούμε, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να χαρούμε και να σχεδιάσουμε έξω και ενάντια στα όρια του καταθλιπτικού κόσμου που η εξουσία και το κράτος φτιάχνουν. Να συναντηθούμε όχι σαν καταναλωτές ιδεών και εμπορευμάτων του κόσμου τους , αλλά σαν παραγωγοί ιδεών, πολιτισμού, αγαθών και αντιλήψεων στον αντίποδα τους.

Στο bloghttps://ergatikilesxi.wordpress.com, και στο f/bhttps://www.facebook.com/ergatikilesxineassmirnis/

της λέσχης μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των ταινιών και δραστηριοτήτων.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια