Δημοτικά

Θα αλλάξουν τελικά ώρα τα Δημοτικά Συμβούλια ή θα μείνουν 4:30 το μεσημέρι ;

Θα αλλάξουν τελικά ώρα τα Δημοτικά Συμβούλια ή θα μείνει το 4:30 το μεσημέρι ;

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 6μμ θα συζητηθεί το θέμα της αλλαγής έναρξης ώρας των δημοτικών συμβουλίων από 16:30 σε άλλη πιό απογευματινή και πιό φιλική προς τους εργαζόμενους (8ωρου+) δημοτικούς συμβούλους που είναι αρκετοί.

Πιθανές λύσεις τα 2 δημοτικά συμβούλια αντί για ένα κάθε μήνα, ώστε να μοιράζονται τα θέματα και η διάρκεια -για να ξεκινάει αργότερα-, η λύση του συμβουλίου Σαββατοκύριακο που ίσως διοικητικά δημιουργήσει θέματα/αντιδράσεις και αυξημένη αμοιβή των υπαλλήλων που υποστηρίζουν την συνεδρίαση καθώς είναι περίπου 5 ή φυσικά η επιλογή που φαίνεται προς το παρόν να διαλέγει ΜΟΝΟ η δημοτική αρχή δηλαδή να μην αλλάξει η ώρα.

Αλλωστε ο Τζουλάκης δήλωσε πως 20 χρόνια ξεκινούν στις 16:30 τα συμβούλια -πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων-.

Φυσικά ο Δήμαρχος μάλλον ξέχασε πως και ο Πανιώνιος 20 χρόνια ξεκινούσε την παρέλαση πρώτος, αλλά φέτος βρήκε λόγους να το αλλάξει αυτό...οπότε ξέρει από αλλαγές ο Τζουλάκης!

Προσοχή στις Απουσίες διότι είναι εύκολα μπορεί η κάθε πλευρά να χάσει την ψηφοφορία...

Επίσης θα πρέπει να προσεχθεί και η αισθητική!!! του Δημοτικού Συμβουλίου από εδώ και στο εξής διότι ο Βαγγέλης Χατζαντουριάν προειδοποίησε πως ''αν δεν αλλάξει η αισθητική του Συμβουλίου δεν θα ξανά έρθει''.

Τώρα ποιόν ακριβώς θα ενοχλήσει με την πιθανή απουσία του, όταν η παράταξή του δεν έχει την πλειοψηφία, είναι ένα ερώτημα που μόνο ο ίδιος ξέρει να απαντήσει...

Α και κάτι τελευταίο.....ούτε οι πολίτες δεν μπορούν να παρακολουθούν τα live streaming όταν ξεκινούν στις 16:30 διότι οι περισσότεροι δουλεύουν αυτές τις ώρες, οπότε ψιλό άχρηστα και τα χρήματα που πληρώνονται από τον Δήμο για την συγκεκριμένη παροχή...

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια